7 yıldır beraberiz uzaktan ilişki bizimkisi 1. Yıl beraberdık ilk goruşte aşık olduk birbirimize... sonra babası iflas edince borclar vs nişanlım toparlamak icin gitti ucretli asker oldu toparladıda birikiminide yaptı. Uzakta yurutmeye calıstıgımz ıcın bu ilişkiyi tabiki cok inişli cıkışlı ve ayrılmalıda oldu ama yine bir araya geldik. Şimdi 6 aydır nişanlıyız. Nişanlımla sacma bir sebepten 2 ay boyunca konusmadık nişan atıydum sonra yıne bıraraya geldık. Şimdi emin değilim korkuyorum artık sanki iyi tanıyamıyormuşum gibi hiisedyrum soğuk ilgisiz odun gibi bişey oldu arkadaşlarının yanında veya ailelerim yanında uzak duruyor benden elimi tutmuyor yada sarılma vb gibi şeyler yok ben yapıncada rahatsız oluyo niye dıye sordugumda ayıp diyo şimdi duğun tarıh vs bellı oldu bu gun ailesi bize geldi tişort ve bol paca pantolun giydim tişortu icine soktum kemerimi taktım annesı geldı oturdu ıkı sohbet ettık sonra kayınoederın bu kıyafetınden rahatsız olmuştur hic sevmez boyle yiğenlerinede ikazda bulunur hep oyle biri falan diye konustu bana modum bır anda duştu yanlış anlama ama yapısı boyle falan dedı onun yanında uzun bısey gıy falan dedı cok sınırlendım normaldede dekolte gıymem mını falan gıymem pant ve tişorte boyle laf soyledi kalktım yanından suratım duştu haliyle anladı işin kotu tarafı ailemde onları destekliyor haklılar vs gibi bopuluyor gibi hissedyrum neşem kalmadı hic bir taraftan bir savaş halınde gibi hissedyrum kendimi nişanlımda kılık kıyafetıme karısıyor dekolte mini vs hatta iccamaşırı izinin gorunmesine falan takık dikkat edıyrum onda ama ben cok kotuyum normalmi bu yoksa benmi anormalim lutfen nişanlımdanda ayrılamıyrum işimdede sıkntılarım var tazminarımı almak istigorum 8 yıl oldu istifa edemiyorum evlenirsem tazmınatımı alıp işimi kurcam dıye duşunuyorum elim kolum bağlandı napıcam ben