Selam gunaydın kadınlar klubu guzel kadınları uzun zaman oldu bdv ye konu acmayalı .

Benim derdime gelince biraz neden ve nasıl başladığından yazmaya başlamak istiyorum . Yazım hatalarım olursa affola iş yerinden yazıyorum. 🫣

Eşim mesleki eğitime başladı . Bende kuaforum kendi mesleğimde 20 saat calışıyordum eşim meslek hayatına girmeden once . Yani sadece salı, cuma , tam cumartesi( 9/13) calışıyordum. Eşim okul donemindeyken yanı sıra devam ettirmek icin bir iş daha buldum burada yaygındır mini iş olarak gecer hatta bir sosyal kurumda mini işe girdim . Haftanın 5 gunu calışmaya başladım . Olay tamda burada patladı . Ben iş gunlerini arttırınca ana işimin olduğu gunler uyuyamama korkusu başladı.
Uyuyamayacağımı duşundukce uyuyamıyorum sonra eşimin uykuya daldığını fark edince nefesim daralıyor, kalp ritmim hızlanıyor ve sıcaklamaya başlıyorum .
Sonra sinirlenmeye başlıyorum uyuyamadığım icin .
Uykuya dalsam bile beynim uyandırıyor sanki . Sonra hic dalamıyorum uykuya ve kısır bi donguye giriyorum .
Napsam ne etsem bilmiyorum artık bu korku beni sinir etmeye başladı. Piskologumla konuşuyoruz altında bi neden bulamıyoruz . Stres kaynaklı diyor . Tup bebek tedavisinde olduğum icinde ilac tarzı bişey kullanmamı onermedi . Nasıl gecer bu korku ya ben onceden kafamı yastığa koyunca 2/3 dakikada uyurdum . Hikayemi dinlediniz belki birşey dikkatinizi ceker, belki bir oneride bulunursunuz . Ay buda dertmi demeyin gercekten bende duysam onceden gulerdim ama boyle uyanmak yatağa bu korkuyla gitmek beni yıpratmaya başladı . Eşim iki işin ağır geldiğini birinden cık diyor . Sizin yorumlarınız kıymetli Guzel kadınlar