konuyu ozellikle yeni başlayanlar bolumune actım. Eğer bu işin piri değilseniz boşuna kendinizi harap etmeyin. Ozgun video yapıp atıyorum Youtube'a izlenme 1 ayda en fazla 100 kişi. İlgi cekmiyodur guncel bir olay ile ilgili video yapayım diyorum. gundemin en bomba olaylarıyla ilgili video yapıp atıyorum. yine izlenme sayısı yerlerde.
Gecenlerde sokak eylemleriyle ilgili cok net olayı cok icinden goren gercekten kaliteli bir video cektim. Eve gelirken kendi kendime videodan gelen paraları nereye sığdırsam diye duşunuyorum o denli eminim videonun patlamasından eve gelip videoyu attım uzerinden haftalar gecti. izlenme sayısı 22!
yani diyeceğim o ki bu işlerin coğu kişinin bilmediği bir kuralı var. eğer bu dediğim kuralları biliyorsan videon tutar parayı cuvallarsın yoksa benim gibi sağdan soldan 2 - 3 hit ile olayı kapatırsın.
Bilen varsa Allah rızası icin soylesin nasıl izletiyosunuz videolarınızı insanlara. Lutfen imleme yap, sosyal medyada paylaş gibi klasik şeyler soylemeyin.
Edit: vay canına vay. şuan bu konu altında sunu nasıl yaparım diye bir soru yoneltsem size emin olun en fazla 3 kişi yardım etmeye calışırdı. oncelikle başlıkta sorun yok para kazanmak isteyenlere belli uyarılar yapmayı amacladım. biraz geniş duşunurseniz sorun olmadığını anlarsınız.diğer bir duzeltmek istediğim nokta ise sabır diyenler olmuş evet sabır onemli sabır cok onemli ama bir coğumuz icin sabretmek boşa kurek cekmek gibi bir uygulamaya donuşuyor. neden mi tabiki yukarıda bahsettiğim coğu kişinin bilmediği puf noktalardan dolayı.
bu arada benle alaycı dille konuşan arkadaşlar var. ama başlıktaki para yazısını gorup nasıl koşa koşa geldiğini hic duşunmuyor oyle değil mi? insanlara komikmiş gibi bakmadan once kendinize bakın nasıl durumdasınız diye.
youtubedan para kazanmak isteyenler gelsin
Acemi Webmaster0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- youtubedan para kazanmak isteyenler gelsin