YouTube sektorunun gereksiz pahalı olması
Acemi Webmaster0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- YouTube sektorunun gereksiz pahalı olması
-
23-09-2022, 19:08:11Uzun yıllardır Twitter ve Instagram da takipci beğeni her turlu işle uğraştım. YouTube sektoru bana gereksiz pahalı geliyor. Abone ve izlenim konusunda. Ozellikle aboneler cok gereksiz fiyatlara satılıyor. 1 k abone icin 30-40 TL, aşırı pahalı 5 TL olsa hadi 10 TL olsa yine birşey demicem (10 TL bile pahalı). Zaten bu satışı yapanların coğu yazılımla oturup 100-200 k bot hesap kasmiyor. Script yazıp yada satın alıp siteyi acıyor havuz sistemiyle datayi dolduruyor klasik bildiğimiz yıllardır uygulanan yontemler nasıl bir maliyeti var ki bu işin 1 k 30 TL'den assagi satılmiyor merak ediyorum. Ha adam gelsin bana desin sana 100 k takipci atıyorum ama %100 silinmiyor hic bir şekilde duşme olmuyor eyvallah dicem ki Instagram'da da bu şekilde kaliteli botlar 30-40 TL'den başlıyor. Adam garantisi olmayan , silinen, unf yapan, havuz sistemiyle topladığı dandik userleri 30 TL'den satiyor ben bu arkadaşlara guluyorum. Aynı şekilde 4 k izlenim normal izlenim bile pahalı aşırı. Gecen gun ***da adam gunde 1 milyon izlenim atan yazılımını 15 bin TL'ye satıyordu api vs değil direk sistem satıyordu yani satın al sınırsız izlenme bas. Git bir smm panelden 1 milyon izlenim al 5 bin TL'den assagi satmazlar.