Merhaba, 30 mayıs 2018 de 14 tane yumurtamı aldılar ,9 tanesini dollemişler ve 4 tanesi 5. Gune ulaştı. 2 tanesini dondurduk diğer 2 tanesini 4 haziran 2018 de transferini yaptık. Ve beklemeye başladım. Transferin 7. Gunune kadar hicbir sorun yoktu 7. Gun hafif kahverengi lekelenmem oldu istirahate devam ettim. 8. Gun lekelenme hafif pembeleşmeye başladı. 8. Gun idrar testi yaptım 2 adet (biri erken test) ikisindede 2. Cizgi hafif cıktı ve kan testide yaptırdım aynı gun hcg 46.17 pozitif cıktı.9. Gun kanamam hafiften başladı ve coğalarak devametti.12. Gun hcgmin duşuşe gecmesiyle doktorum kullandığım ilacları kesmemi soyledi( progestan fitil , iğne ve vitamin) . Bende duşuk yapıcam diye normal hayatımı yaşamaya başladım, dikkat etmedim.18. Gun kanamam bitti ,hcg değerleride şu şekilde ilerledi; ( transfer gununden sonra)
8. Gun 46.17
10. Gun 71.03
12. Gun 49.58
14. Gun 85.70
17. Gun 251.55
19. Gun 412.59
21. Gun 408.25
Benim gibi kanaması olup olumlu sonuc alanlar varmı? Bu dış gebelik olabilir mi?Değerlerim nasıl ilerleyecek bilemiyorum ama hayırlısını diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cok zor bir surec.Yorumlarınızı bekliyorum.
Tutarsız hcg değerleri yardımcı olun!
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tutarsız hcg değerleri yardımcı olun!