arkadaşlar bende microenjeksiyon yaptırdı hatta dun transferim oldı tedavinin başından beriherşey cok guseldiii...6 yumurta aldılar 5 dollendi ve 2 yumruta transferi oldu dun transefer icin hastaneye 1 de gittim saat 3 gibide sanırım transfere aldılar bu arada ben surekli su ictimm.....ama biraz fazla icitimmmmm sonra birazını yaptım su icmeye devam ettim....neyse heycandan olsa gerek dahada fazla tuvaletim geldi işlemi doktorum yaparken hemşire kasığıma bastırdı o bastırdı ben isyan ettim cok gusel 2 embriyo koydularrrrrrrrr................hatta doktorum cok başarılı gecti dedi....ama ben transferden yajlaşık 10 dk.sonra tuvaletimi yapmak istedim........gerci işlem biter bitmez yapacaktım ama imkanım yoktu ..neyse surgu verildi cok tutuğumdan ıkındım biraz tuvaletimi yaparken cunki. o kadar tuvaletim olmasına rapmen yapamdım sonrada 2-3 dk.ile annem surgu koydu altıma .......gulmeyin ama şimdi diyorum ya bişey olduysaa.........hemşire hic bişey olmaz dedi... o kadar basit değil dedi ama endişe duyuyorum yaaa...sizdede bole bişey oldumuıuu