merhaba arkadaşlar
Kısaca hikayemi anlatıp benzer deneyimli arkadaşlardan tecrube paylaşımı rica ediyorum
3 yıldır cocuk sahibi olmak istiyoruz. İlk senenin sonunda cikolata kisti amelyatı olmuştum. Sonrasında 2 tup bebek denemesi ve malesef olumsuz. En son araştırarak bulduğumz bir doktor ile histereskopi icin karar verdik. Amelyat sonunda rahmimde şekil bozukluğu olduğu, bağırsağmla yapışık ve her ilisinin de duvara yapıştığını, arka kısımda 4 irili ufaklı miyomum olduğu, ve en onemlisi kist amelyatımda sol tupumun hasar gorduğu ve almak zorunda kaldığını oğrendik. Şuan rahmimde şekil duzelsin diye bir balon var ,4gun sonunda cıkarılacakmış sanırım. Moralim doğal olarak cok bozuldu. Doktorum ilk aşamada benim sağlığımın onemli olduğunu, 3-4 ay rahmimin toparlanması icersinin iyileşmesi gerektiğini soyledi. Cocuk konusunda şimdilik muallak ama elimizden geleni yapacağız tabiki dedi. Sağ tupumde de kist varmış ama bir deformasyon olmaması icin dokunmamış doktorum. Yumurtlamam da zaten cok iyi değildi, bu surecte vitamin verdi kullanmam icin.
Var mı benzer deneyim yaşayanınız arkadaşlar, sanırım moral bulmak istiyorum