Hepinize merhabalar;
Başlığı okuyup icinizde bir umut olması acısından yazma gereği duydum. 2.5 yıl icerisinde yaşadıklarımı paylaşıp sizlerinde gerekli cıkarımları yapacağınızı umud ederek;
Erkekte ki sorun; Sperm hareketsizliği, morfoloji
Sperm hareketsizliği icin karamsar olmayın. Herşey Allah'ın takdirindedir. Sizde yaşantınızda bazı şeyleri değiştirerek bu sorunu cozebilirsiniz. Kullandığımız herşey bizde etki edip sizde aynı etkiyi gostermeyebilir.
1. Dr. Emre Bakırcıoğlu : 6 ay proxeed plus ve emodex kullanmamızı onerdi. Bitkisel destekli tedavilerin işlevselliğine inanmadığını soyleyebiliriz.
sonuc: Hic bir değişim olmadı.
2. Saracoğlu kurleri; 1. aşama kuru aldık. duzgunce kullandık. Videolarından oğrendiğimiz sekilde; 1 ay boyunca 1 su bardağı taze sıkılmış havuc suyu ictik.
3. Kendi araştırmalarımdan ; L- CARNİTİNE , E vitamini, RESVERATROL, CO ENZİM Q10, takviyeleri kullandık.
4. Kırmızı eti, tamamen hayatımızdan cıkardık. Tavuklarda organik olmadığından yememeye calıştık.
5. Nohut ağırlıklı bitkisel proteinleri tukettik.
6. Ankaraya Dr. Kaan Aydos a gittik. Dna Hasar testi yaptırdık. Herseyin normal değerlerde olduğunu ve 6 ay normal yollardan deneyip sonrasında tup bebek tedavisine gecmemizi onerdi. Kendisi gerekmeyen durumlarda tup bebek yontemini uygun bulmayan, bitkisel tedavilere inanan, ticari amacları olmayan bir hekim olduğundan 3 ay rendevumuzu bekledik.
Amh duşukluğu;
iki yıl once amh değerim: 0,94
Tupler acık.
Rahimde bir sorun yok.
Over rezervi azalmış biriydim.
1. ıstanbulda ki ; memorial, bahceci, yeditepe, amerikan hastanesindeki tup bebek doktorlarına gittim.
Hicbirinin diğerinden farkı yok gorunurde, belki lab kısmında kullandıkları sıvılar farklı (misalen) şahsen amerikan hastanesinde karar kıldım.
2. Forumdan her paylaşımı okuyup acaba deyip saatlerce vakit harcadım. ya buysa diye...
yukarıda yazdıklarımın dışında birşey kullanmaya cekindim.
3.Allah'a daha cok yonelmeye, sebeplere tutunmaya nihayetinde olacak olanın zaten olacağına kanaat getirdim. Husnu Zan etmeye başladım. Hergun hamile kalabileceğimi duşundum. iyi bir koridor acarak iyiyi cağırmaya başladım.
Sonuc: tup bebek icin duşunduğumuz tarihin gelmesine 3 ay varken hamile kaldım. 5 aylık ikiz bebeklere hamileyim şu an. Allah'a Hamd olsun.
Tabikide her ay yumurtlama gunu hesapladım. ( boşverdim, unuttuğum anda olmuş şeklinde olmadı)
amh: 0.94
harketli sperm sayısı:0
morfoloji:%1
Engel değil. Elinizden gelen herşeyi yapın, deneyin. Şahsi kanaatim: Husnu Zan.
Allah'ın Rububiyetini sorgulamayın. Mutlak ve mutlak bir sebebi var. Kendinizi, duşuncenizi iyileştirmeye calışın. Allah hepinize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin.
Erkek İnfertilitesi Tabiki de hamile kalabilirsiniz. (sperm sorunları, amh duşukluğu engel değil)
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Tabiki de hamile kalabilirsiniz. (sperm sorunları, amh duşukluğu engel değil)