Merhaba.
Sanırım ben artık caba gosteremeyeceğim. Sadece soruyorum kendime ben nicin evlendim?
Cok iyi denebilecek mevkiye sahibim. Gelirim vs iyi sayılabilir. Surekli okul meslek derken evliliği biberkekle tanışmayı hep erteledim. Ilgilenenler oluyodu ama ya onlar cesaret edemiyordu ya da ben utanıyorum. Artık kimse olmaz dediğim bi anda karşıma eşim cıktı. Bana yaklaşımı filan herşey cok guzeldi cok saygılıydı. Eğitim durumu iyi değildi ama calışıyordu bir geliri vardı hem ailesi arkasında olmadan tek başına biseyler yapmıştı. Bu cok mutlu ediyordu beni. Derken annem istemese de nişanlandık. Sonra bunun işleri battı bunalıma girdi.. eskisi gibi değildi ama beni hala seviyodu. Herkes bırak artık derken bırakmak bana yakışmazdı. Hem işleri duzelteceğini soyluyordu. Evlendik.. ilk defa cinsellikle ilgili bir şeyler yaşayacaktım. Heyecanlıydım. Ama garip bi şekilde o anlatılanlar gibi sevişme filan hic olmadi. Hatta eşim o kadar zorladı ki ilk bikac denemede olmadi canım cok yanıyordu herhalde vajinismusum dedim. Eşim surekli kızıyordu. Bir şekild e oldu.. Ama sonraları da hep aciliydi hatta eşim bir gece bana o kadar sinirlendi ki kendimi cok suclu hissedip jinekologa gittim. Dr kesinlikle hic bir sorunum olmadığını, 3 cocuk yapan kadınların bile daha zor muayene olduğunu soyledi. Ama bizim cinselligimiz hep aceleyle ve acıyla olmaya devam ediyordu. Opusmedik bile daha hic... zaten cok sık da olmuyorduk. Eşim bıkarız diye boyle olduğunu soyluyordu ama icind e hep bi yerlerde terslik vardı. Bu arada isleri surekli dibe batdıkca morali daha bozuk geliyodu bazı akşamlar guzel giyiniyordum yuzum e bakmiyodu. Sonra sertleşme problemi olduğunu farkettim. Artık amacımız onu sertlestirmek oluyordu. "Hadi ağzına al" dan o kadar yoruldum o kadar istemiyorum ki... sertleşir sertleşme alel acele acılar icinde yine beraberlik ve hemen bitiş... Artık alışmıştım. Korumayalım artık dedik. Zaten daha 6 aylik bile degilken ayda iki kere filan oluyordu. Nitekim.neticede cocuk da olmadı. Zar zor urologa gittik bağıra cağıra. Sperm değerleri kotu dedi dr tahmin edeceğiniz gibi. Bu arada evin tum gecim derdi neredeyse bende. Bi de uzerime cekilen bitmeyen krediler.. neyse ki onların coğunu oduyor. Cok cabalıyor beni de cok seviyor biliyorum ama biseylerde gariplik var. Bizim cinsellik zaten iyice dibe vurduğu icin spermler de koruyun ve yas da geciyorken tup bebek denedim olmadi. Dna hasarı olabilirmiş daha ona baktiramadik. Eşim bakarız diye diye bekliyoruz işte. Bunarada elle tespit edilmeyen doplerde gorulen varikoseli arttı. 1 aydır keciboynuzu filan yapıyorum sertleşmesini artırdığını soyluyordu nasıl da umutlandım. Adetim bitince dun yine beraber olalım dedik. Afedersiniz ama cinsel organı cok kuculmuştu ve yine sertlesmiyordu. Yine yala dedi olmaz dedim zaten yapamıyordum. Bur de tukurup de sperm değerlerini mahvediyormuş filan... neticede olmadi yine. Ben onun uyuduğunu sanıp ağlamaya başladım. Kalktı sen boyle yapınca ben daha da etkileniyorum hepten motive olamıyorum dedi. Doğru heryerde boyle yazıyor kadınlar erkeklere bu durumu belli ermemeliymiş. Ama dayanamadım. Zaten cok yoğun bir işte calışıyorum. Ekonomik kriz yuzunden cıkarım olacak diye iyice eşşek gibi calışıyorum cunku ben calışmasam aciz. Işe gitmek icin gun e 2 saatim yolda geciyor akşamları gec geliyorum. Bi dunya da kur yemek temizlik vs le uğraşıyorum . Ama Hic netice yok. Hic mi guzel bişey olmaz. Evet bitbirimize sarılıp uyumak cok guzel. Eşimi seviyorum. Zaten bu şekild e gitmek bana hic yakışmaz. Ama dunyanın tum zevklerini gectim ben anne olmak istedim ya. O da olmuyo işte. Cabalıyorum yok zaten sadece ben araştırıyorum onun bişey duşunduğu yok. Allah verirse olur diyo sadece. Cok para harcama artık diyo. Urologlar sertleşme sorunundan bahsedemiyorum bile zaten caresi yok bence bununkinin. Belki sorun bendedir belki ben beceremiyorum. Daha onceden başka erkeklerle olsaydım diyorum bazen o zaman daha cok eşime yardımcı olurdum belki. Anlayacağınız ben ne kadın oldum ne anne ne de evinde hanım hanım oturup eşinden gecim bekleyen bi kadın... Artık cabalayacak gucum kalmadı. Dun geceden sonra eşinde hepten biseyler gitti kesin. Tup bebek de olmuyo sebebini de artık araştıramıyorum yoksa takıntılı diyor. Herkes tup bebekten sonra kendiliğinden olur diyo kimseye de diyemiyorum. Ben artık intiharı duşunuyorum. Cok uzgunum uzun yazdım ama anlatacak kimse yok yoruldum