Arkadaşlar bana tup bebek tedavisi başlanacak,fakat adetin ikinci gunu kan vermeye gittiğimde ostrojen hormonum( E2) surekli yuksek cıkıyor.3 ay once 68 geldi,doktor doğum kontrol ilav,cı olarak Yasmin i verdi,2 ay sonra tekrar gel dedi.Gittim,bu sefer E2 değerim 100 geldi.Bu sefer bana Microgynon verdi bir ay sonra gittim tekrar 100 geldi.Fakat en son gitmeden başka bir klinikte daha baktırmıştım orda 48 gelmişti.Niyeyse Bruksel Tup bebek merkezinde değerlerim sacma sapan yuksek cıkıyor.Bu sefer yine ilac onerdi 1 ay sonra gel dedi ve ben ilacı almadım.Hem cok sıkıldım hem de 3 ayda 5kilo aldım,mecbur spora başladım.30 yaşındayım ve tedavim gecikiyor ve ben gittikce sinirleniyorum.3 tup bebek transferim var başka merkezde ucunde de hcg pozitifleşti ve 5.haftada hep kaybettim onları,dondurumuş 2 embriyom daha var ama ben Bruksel de Yucel hocaya guvendim,hata mı ettim??Lutfen biri cevap yazsın destek olsun cok mutsuzumVe ostrojenimi duşurmem icin tavsiyesi olan var mı??Kistim fln yok yumurtalıklarım normal.