Corsair K63 Kablosuz Mekanik Klavyesini Cıkardı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Corsair K63 Kablosuz Mekanik Klavyesini Cıkardı
-
23-09-2022, 17:52:30Corsair'in ilk kablosuz ve mekanik klavyesi olan K63 Wireless tanıtıldı ve satışa sunuldu. Aslında satışa sunulmasının uzerinden belli bir sure gecti ama kimse bunu paylaşmayınca ben konu acayım dedim. Corsair'in ilki ve piyasadaki sayılı klavyelerden K63. Klavye şu anlık sadece Cherry MX Red anahtarlarla geliyor ve RGB desteği yok. Corsair'in eski K63 klayesinin biraz değiştirilmiş, bilek desteği eklenmiş ve kablosuz hali gibi gozukuyor. K63'teki gibi kırmızı yerine mavi arka aydınlatmaya sahip bu model. Eğer bunun satışlarından memnun kalırlarsa K70 Wireless gibi modellerin de cıkabileceğini duşunuyorum. K63 RGB kablolu, USB olarak bağlanan kablosuz adaptoruyle ve Bluetooth ile bağlanabiliyor. Klavye kablosuz olduğu icin şarj edilmesi gerekiyor. Corsair'e gore tam ışıklandırmada 15, duşuk ışıkta 25, ışıksız 75 saat kullanım omru var. Şarj yine yanında gelen kabloyla USB uzerinden gercekleştiriliyor. Yanında gelen kablo 1.8 metre uzunluğunda. Klavye kaba bir tasarım yerine gittikce populerleşen kompakt tasarım kullanıyor. Klavyenin Lapboard versiyonu da var. Bunun ne olduğunu bilmeyenler fotoğraflardan hemen anlayacaklardır zaten. Buyrun fotoğraflar: