merhaba cankmcımlar, 1 yıldan fazladır bebek istiyoruz ancak olmuyor..ben ilk calışmalara başlamadan once doktora gidip idrar kan tahlili fln verdim ve jinekolojik muayene oldum her sey normaldi . 3 ay denedikten sonra eşim de doktora gitti.. eşim once devlette daha sonra ozelde sperm testi yaptırdı.. eşime 1. Derece varikosel teşhisi kondu ve bu sekilde bebek olabilir belki ama cok zor 5 yıl fln ugrasmanız bile gerekebilir fln dendi tabi bizim moraller coktu.. sanki dunyamızın ışık seviyesi azalmıs ortam daha karanlık gibiydi eheheh ciddiyimmmm. . biz yine de 1 yıl denedik tabi olmadı bebiş.. daha sonra artık tup bebek icin baya bir arastırıp kafamıza yatan bir hastaneye gittik ve on goruşme icin cem demirel yerine başka bir doktorla goruştuk, zaten on goruşme olduğundan pek sıkıntı etmedik doktorun kim olduğunu.. iyiki de etmemişiz.. on goruşmede ucret alınmamasına rağmen doktorum beni jinekolojik muayeneye aldı ve eşimin değerlerinin cocuk olması icin gayet iyi olduğunu asla tup bebeğe ihtiyacımız olmadığını soyledi.. duşunun ya biz oraya zaten hrr seyi kabul edip giymişiz bize tup diyebilirdi maddi kaygısı oldaydı biz de zaten kabul ederdik ne deseydi..biz o kadar mutlu oldukki sanki uzerimizde cok ağır karanlık bir ortu vardı ve uzerimizden kalkmıştııı.. cunku eşimde sıkıntı olduğunu ve asla normal yoldan bebek sahibi olamayacagımızı duşunuyorduk sonra bana dediki rahminde kucucuk de olsa bir yapısıklık varsa tuplerinde fln bunu anlamak icin rahim filmi cekilmelisin.. hemen aynı gun rahim filmi cekildim ve sonucunu whatsapptan gonderdim ve hicbir kotu bir şey olmadığını soylediği an gidip kosa kosa cocuk yapasım geldi sanki o an olacakmıs gibi ehehehhe sonra doktorum geriye sadece yumurtamın catlamama ihtimalimin kaldığını soyledi.. ve eğer bu ay bebiş yoksa adetimin 2. Gunu gideceğim doktoruma ve yumurta takibine baslayacagız ve catlatma iğnesi yapacak doktrum.. ama Rahim filminden sonra hamile kalan da cok oluyormus ceken doktor da kendi doktorum da aynı seyi soyledi ayy kızlarrr belki bu doktorun soylediklerini onceden duysaydık o moral bozuklugu ve stres olmasaydı hamile kalırdım siz asla bir doktorun dediğine bakıp hareket etmeyin muhakkak farklı doktorlardan fikir alın.. ama neyse her işte bir hayır vardı size sonucları yazarım canıncımlar eğer sonuclarım pozitif olursa doktorumu sizinle paylasırım eheheh