Merhaba arkadaşlar ben istanbul Anadolu yakasından 29 yaşında 3 yıllık evliyim hic korunmadik ve hic hamile kalamadım. Polikistikoverliyim (adet oluyorum ve kilom yok) cunku cocuk aşkı yuzunden mide ameliyatı olarak 40 kg verdim . 4 kez klomen denedim Ama yine hamile kalamadım

rahim filmlerim temiz spermde sorun yok.

Yani bu polikistikover illeti beni surunduruyor. Eşimle karar verdik artık beklemeyecegiz ve aşılama yaptırmadan direk tup bebek istiyoruz. Mart gibi başlıcaz insallah. (Tabii ben merkeze karar verirsem)

bu arada ozel sigortam sayesinde her zaman docent veya proflara muayene olmusumdur. Aklıma yatan klinikler ve doktorlar da şoyle, 1.bahceci umut Cem celik kendisi docent ve başarısı yuksek bir doktor ve klinik. 2. Ali enver kurt Alt komşum gitti ve hemen ikizleri oldu

oda ozel muayenesi var ama fulya acibadem de işlemleri yapıyor. 3. Ali rustu ergur eski bir gata hastanesinden emekli docent bir doktor cok kalifiye oda hem kadikoy florance da hemde ozel muayenesinde calışıyor. İşte bende durumlar bu kızlar hepimiz konuşup birbirmizi bilgilendirelim dertleşelim Allah hepimizin gonlune gore hayırlı evlatlar nasip etsin