Merhaba, Ben oncelikle şunu soylemek istiyorum yaşım 34 amh 00.01 yumurta rezervim cok az ve şuan 7 haftalık hamileyim nasıl mı?

İyi okuyun! Genel olarak araştırıp bulduğum en iyi hastanelerden biri olan bahcecide tedaviye başladım. 4 tup bebek denemesi sonuc negatif. Başarı seviyesi cok yuksek denilen bu hastanenin kotu ve negatif yonleri ise hastaya surekli cok zor, şansımız az, zaman alacak, yumurtan az, amh duşuk denilerek başarı oranını psikolojik olarak dahada duşurerek bizim kanserli hasta gibi gezmemize sebep olması. Sonrasında sonu gelmeyen denemeler ve her deneme sizden birşeyler goturuyor.

Ve bir gun bir ruya gorurum ve ardından instagramda denk geldiğim enerjisi cok ama cok guzel olan sevgili doktorum Mustafa Acet'i gorurum. Eşimle beraber randevu alıp gideriz ve hastanenin bulunduğu bina ve yazısını gorduğumde işte burası benim ruyamda gorduğum yer derim. Hocama ilk gun bu ruyayı anlattım ve ben size gonderildim dedim Mustafa hocamın muayenesi sonrası bana spontan hamile kalacağımı gozlerimin icine bakarak heyecanlı ve guven veren bir konuşmasıyla soylediğinde havalara uctum. Biri var ve işine kendine guveniyor ne yaptığını ne soylediğini iyi biliyordu.

Ekim 2018 laparoskopi ve hissteroskopi ameliyatı oldum ve hemen ardından ilk ilişki sonrası hamile kaldım. Şans mıydı? Hayır. Mustafa Acet 5 cocuğu olan ve Allah cok buyuktur cumlesini kullanan tanığım tek doktor bir aile babasıdır. Once Rabbime sonra sevgili doktorum Mustafa Acet'e sonsuz teşekkur ederim. Allah'ın hikmetinden sual olmaz.

Arkadaşlar Mustafa Acet hakkında olur olmaz yorumlar yazılıyor. Her hastayı ameliyat ediyor vs... Mustafa Acet ne yaptığını iyi bilen kendine guvenen bir doktor eğer boyle bir karar aldıysa inanın bu sizin icin iyi bir sonuc oluşturacaktır. Hocamız hakkında konuşan zor işlere denk geldiklerinde imkansız gozuyle bakarak hastaları kendinden uzaklaştırıp soğutan diğer meslektaşlarının karalamaları ve ağıza alınmayacak cirkin ifadelerinden dolayı onları kınıyorum. Atalarımızın cok doğru soylediği bir soz var ''Meyve veren ağac taşlanır'' Rabbim tun Anne ve Baba olmak isteyen insanlarımızın yardımcısı olsun. Unutmayın umutlar tukenmez umutlar yeşertilir. İyi duşunun iyi hissedin iyi olsun biz insanlar hep aynı hatayı yapıyoruz. Allahın vermeyeceği hic birşey yoktur! yeterki istemesini bilmeli. Biz istemesini bilmiyoruz. Şimdi bu yazıyı okuduysan inanclıysan gercektende bir şeyi cok istiyorsan ellerini ac ve tum kalbin benliğinle iste sadece iste ve sana kendini iyi hissettirecek insanlarla ol. Cok kıymetli hocamız Mustafa Acet'in soylediği gibi ''SEVİNDİRMEYE DEVAM''