Merhaba kızlar
Beni bazılarınız hatırlar ekimin 25.inde transferim olmuştu ve hamileyim bugun tam 6+3 gunluk yani 1.5 aylık oldum
İlk kontrolume bugun gittim cok heyecanlıydım doktorum once karından baktı kese gorundu ama kalp sesi duyulmadı sonra vajinal ultrason baktı bayağı uğraştı ama kalp atım sesini alamadı bunu soyleyince bayılacak gibi oldum
Şu anda kalp atımlarını kesinlikle duymam lazımdı ama yok dedi
Sonrası benim icin gozyaşları oldu tabi ki
Sen de sağlıkcısın ve bazı şeyleri biliyorsun dedi umit vermek istemiyorum ama pazartesi gunu gelin tekrar bakalım eğer yine duyulmazsa ne yapacağımıza karar veririz dedi
Ben sadece ağlıyordum biraz konuştuk sonra cıktık arabamız dışardaydı arabaya binince hıckırıklara boğuldum durduramıyordum kendimi
Eşim rahatlatmaya calışıyordu beni biliyordum o da uzgundu ama beni teselli etmeye calışıyordu allah bize sağlık versin yine uğraşırız sen kendini yıpratma diyordu

Ben 35 yaşındayım evliliğimiz 4. yılında 1 duşuk 1 yumurta takibi 1 aşılama 1 negatif tup bebek yaptırdık bu 2. denememizdi 1 embriyo transfer olmuştu ve hamile kaldım

Şimdi pazartesiyi bekliyoruz icimde umit yok ama
Ben bu denememde cok pozitiftim cok rahattım her şey cok guzel gitmişti ruyalarım bile cok guzeldi yani hic olumsuzluk duşunmemiştim

Şu anda cok kotuyum acaba pazartesi değişiklik olabilir mi
aynı şeyleri yaşayanlar olmuştur mutlaka bana yardımcı olur musunuz