6. Gun embriyosu iyi kalite dedi doktorum 26 Ocakta trasnferim oldu. Butun belirtileri yaşadım. 6. Gun iribariyle idrar testinde kırmızı cizgilerimi gordum. Tam sevindik ailecek cunku paşalar gibi bakıldım ailem sayesinde hergun sebzesi balığj eti yumurtası
Cevizi bademi havuc suları eşimin desteği full tamam dedim oldu 1 yıldır tedavi goruyorum tuplerim bağlandı gebelik aşısı sulu ultrasonu kasılma serumu derken herşeyi yaptırdık maddi tarafını gectik manevi olarak col yorulmuştuk cunku. İdrar testinde gorunce 8. Gun atladık kan vermeye gittik 18,80 8 yıllık ewliyim bu değeri gorunce zaten uctuk biraz araştırınca duşuk olduğunu farkettim ama moralimi bozmadım. 12. Gun test gunume daha cok var nasılsa diyerek. 10. Gun gittik 24,40 yine bi umut teselli ettim kendimi bugun 12. Gunum bir gittik ki 24,90 olmuş yıkıldım. Doktorla goruştuk ilaclarımı kesmemei soyledi değerlerin duşmediği icin 2 gun daha iğne ve ilaclara devam dedi. Boyle olup gebeliği devam eden varmıdır? Birde şunu merak ediyorum. Tuplerimin 2 sinide bağlarken doktorum dış ve kimyasal gebelik olmasın die cok daha iyi bişey tup bebekte tuplerin bağlanması demişti peki bu yaşadığım ne benim