Marinatı hazırlamak icin ketcap, Worcestershire sos, soğan, şeker ve limon suyunu bir kapta karıştırın. Tuz ve kırmızı biberle tatlandırın. Karışımı butların ustune fırcayla surun. Butları marinatm icinde buzdolabında 8 saat dinlendirin. (Aşcının onerisine bakın)
Mangalı ısıtın. Butları marinattan alıp 15-20 dakika pişirin. Pişme sırasında ustlerine fırcayla marinattan surun.
Butları sıcak bir servis tabağına aktarıp ustlerine kalan marinatı dokup, servis yapın.
SERVİS ONERiLERi: Izgara tavuk butunu sote edilmiş patlıcan, biber ve domatesle sunabilirsiniz. Yanında ayrıca cacık servis yapılabilir.
ALTERNATİF: Başka etleri de bu şekilde yapabilirsiniz.
AŞCININ ONERİSİ: Butları marinatta ne kadar dinlendirirseniz yemeğin lezzeti o kadar artacaktır. Butların derisini isterseniz yuzebilirsiniz ama derisi eti nemli tutar ve cıtır cıtır kızarınca guzel olur.