Herkese merhaba, ilk once bu vereceğim yol adsenseye zarar veriri mi bilmiyorum ancak adsense kullanmıyorsanız tam size gore bir reklam firması uzatmadan konuya giriyorum;

Linkbucks bir reklam firması bu siteden oluşturacağınız bir kod ile tum sitelerinize onaysız reklam alabilirsiniz, verilen reklam ise şu şekilde ; Bir kullanıcı sitenize girdiği zaman otomatik olarak 5 saniyelik bir reklam cıkar 5 saniye bittiği zaman sağ ust koşede reklamı gec var buna tıklayınca siteniz yonlendirir boylece sizde para kazanırsınız (icinizde bilen vardır link kısaltmalarda bir reklam sayfası acılır 5 sanie boyunca bir reklam cıkar onun gibi dileyen zaten link kısaltma sekilindede linkbucks kullanıyor)

Aşama aşama bu kodu nasıl alacağınız anlatıyorum;

1 => Linkbucks Kayıt Ol ( Refli ) - (Refsiz Kayıt)

2 => Siteye Kayıt olduktan sonra menulerden Create Links tıklayın.

Unutmadan Adult icerkli sitelere kazanc normal sitelere gore biraz daha duşuk.

Linkbucks coğul gosterimleri sayıyor yani kullanıcı bu reklamla kac defa karşlasırsa karşılasın reklam gece her basdıında para kazanırsınız.

Her siteniz icin bunu uygulayınız. Yeni linkbucks hesapına gerek yok aynı hesapdan yapılabilir.

===============

Bu benim bir sitemden ornek adult icerikli olduğu icin kazanc normal sitelere gore biraz duşuktur.

===============

Odeme

Cok eski ve kaliteli bir firmadır odeme konusunda bir sıkıntı yaşamasınız kesinlikle.