Aşılama 2. Aşılama ile hamile kaldım.
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama 2. Aşılama ile hamile kaldım.
-
23-09-2022, 15:44:25Değerli okuyucuların, hamile kalma surecimde cok fazla yorulduğum icin bu yazıyı yazmayı uygun gordum. Kocaeli de ikamet ediyorum. 3 yılı aşkın suredir evliyim ve evliliğimin ilk ayından itibaren cocuk duşunmeye başladım. 1 sene boyunca olmayınca tedbiren bir dr a gorunelim dedik. İşte surec oyle başladı. O test bu tahlil derken dr tuhaflıkları, tatminsizlikleri başka dr lar. bu şekilde 3 yıl gecti. Aklımızda hep olan Emsey hastanesini denemeye karar verdik. Kurtkoyde (istanbul) olması bizi biraz tedirgin etmişti. Ama yolun 50 dk suruyor olması bizi rahatlattı. Emsey de ki doktorumuz Nesrin Baştuğ hanım. Kendisi cok samimi ve donanımlı bir doktor. Hicbir fazla işlem fazldan tahlil,ilac kullandırmayan bir insan. Bu yonu aşırı hoşuma gidiyor. Ayrıca hastane genel anlamda mahremiyete cok ozen gosteren bir hastane, Nesrin hanımın yaptığı her işlem dua ile başlıyor. Bana kendimi emin ellerde hissettirdi bu yonu. 1. aşılamamız malesef olumsuz oldu. Ancak 2. aşılamamız tuttu. elhamdulillah 7 haftalık hamileyim. Okuyan herkese tavsiyem emin ellere teslim edin kendinizi. Rabbim isteyen uğraşan herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasib etsin. (Bu arada hastanenin fiyatları cok uygun.)