Herkese selamlar. Jabra'nın f/p bluetooth kulaklığı Elite 25e'yi sizler icin inceledim.

Kutu İceriği:
Jabra Elite 25e Kulaklık Şarj Kablosu Kullanım Kılavuzu Kulakcıklar Kutu icerisinden herhangı bir kılıf cıkmıyor; Bir taşıma kılıfı almanızı tavsiye ederim.

Govde Yapısı:

Jabra Elite 25e ergonomik olması icin tamamen yumuşak bir plastikten yapılmış. Kullanılan plastiğin kalitesi fiyatına gore bir hayli başarılı. Urunun dış tarafı puruzsuz iken, ic kısmının ust tarafları kulaklığı taktığınızda boynunuzdan duşmemesi icin tırtıklı bir yapıda oluşturulmuş.
Bu tasarım gercekten de kaymayı onluyor.
Kulaklıkta ıp54 sertifikası olup suya ve toza karşı dayanıklıdır.

Bu kulaklık kulak ici standartın da hazırlanmış. Kulaklıkların arka taraflarına birer mıknatıs konmuş ve bu sayede kulaklıkların duzgun gorunmesi sağlanmış.

Kulaklığın sağ kısmında ''ses acma ve kapama'' ve guc tuşu yer alırken; sol tarafında ise mikrofon yer alıyor.

Ses Kalitesi:

Kendi duşuncelerime gore bu kulaklık basları cok guzel veriyor. Fakat tiz seslerde seste yırtılmalar oluşuyor ve uzun sure tiz sesli bir muzik dinlediğinizde başınız ağrıyor. Kulaklığın ergonomik yapısı gereği dışardan sesi cok ama cok az alıyor ve aynı şekilde dışarı ses vermiyor. Bu yuzden bence fiyatına gore cok başarılı.

Mikrofon ve Cağı Kalitesi:
Bu kulaklıkla yaptığım aramalarda hicbir sıkıntı yaşamadım. Karşı taraf goruşme sırasında beni cok net bir şekilde sesimi aldı bende aynı şekilde karşı tarafı sorunsuz şekilde duydum.

Batarya Performansı:

Bence bu kulaklığın en iyi ozelliği batarya suresi. Elite 25e modeli tam olarak kullanımda 18 saat, bekleme suresi olarak 3-5 gun arası zaman veriyor. Pil tam boşken 3 saatte tam dolum yapabiliyor.

Yazılım Desteği ve Kurulum:

Jabra elite 25e bluetooth 4.0 ile geliyor. Kulaklığı telefonuza tanımlamak icin kulaklığın sağ tarafındaki guc tuşuna 10 saniye basılı tutmanız yetiyor. Ayrıca telefonunuzdan jabra'nın uygulamasını indirerek Find My Jabra ozelliğinide kullanabilirsiniz.

Sonuc olarak yazımın başındada belirttiğim gibi Jabra elite 25e gercekten fiyatını hak eden bir kulaklık. Olumsuz olarak gorduğum tek şey tizlerdeki eksikliğidir. Ama fiyatına gore onu da normal karşılamamız gerek
Fiyat: 270-320 TL