Mantarları ince ince doğrayıp kaynamış et suyunda yarım saat bekletin. Biftek dilimlerini duz zemine yayın. Sarımsakları ezip hardala karıştırın ve etlerin uzerine surun. Pastırma dilimlerini ekleyin.
Havuc, maydanoz ve yeşil soğanları doğrayıp margarinde kavurun. Domates salcasını ekleyip karıştırın. Yarım su bardağı su ve defne yaprağını ilave edin. Et suyunda beklettiğiniz mantarları suyuyla birlikte tencereye ekleyip pişirin. Sonra defneyi cıkarın. Mantarlı karışımın bir kısmını ayırıp kalanını bifteklerin uzerine paylaştırın.
Biftekleri rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın. Uzerine tuz ve karabiber serpin.
Hazırladığınız biftek rulolarını una bulayıp kızgın yağda kızartın. Duz bir tepsiye alın ve onceden 170 dereceye ayarlanmış frında 50 dakika pişirin. Kalan mantarlı karışıma arpacık soğanları ilave edip 10 dakika kadar pişirin. Biftek ruloları servis tabağına alıp sos eşliğinde sıcak olarak servis yapın.