Bir tencereye soğuk sut,un ve vanilya alınır ve karıştırılır.
Ocağa alınır ve kaynayıncaya kadar karıştırılır.
Şeker ilave edilir.
Nişasta soğuk suyla sulandırılarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar
karışıma eklenir, koyulaşması sağlanır ve ocağın altı kapatılır.
Biskuviler robotla ya da elle toz haline getirilir.Bir fırın tepsisi strec filmle kaplanır.(Kolay rulo yapabilmek icin) Yoksa
kuru tepsi uzerine biskuviler yayılır.
Pişirdiğimiz karışım yavaş yavaş biskuvileri dağıtmadan uzerine dokulur.ve soğumaya bırakılır.
Kremşanti hazırlanır ve dolapta soğuyup katılaşması sağlanır.
Kremşanti iyice katılaşınca uzerine eşit bir şekilde yayılır.
Ortasına muz koyulur
Dolapta biraz bekletip katılaştıktan sonra rulo şeklinde sarılır.
Soğuk olarak dilimlenerek servis edilir.