Yumurtaların sarısı ile beyazı ayrılır.
Sarılar, 80 gram şeker ve su ile bir tencerede cırpılırken 3-4 dakika ısıtılır.
Isıtılan karışım kabarıncaya kadar 10 dakika cırpılır.
Bu arada yumurta akları kar haline getirilir.
Kalan 30 gram şeker bu kara ilave edilir.
Yumurta karları, kabartılan yumurta sarıları ile karıştırılır.
Kabartma tozu ve un yavaş yavaş karışıma ilave edilir. Tahta kaşıkla karıştırılır.
180 dereceye ısıtılmış fırında 45 dakika pişirilir.
Un, şeker, yumurta ve sut ocakta muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.
Muhallebi ılınınca icine labne ilave edilip mikserle cırpılır.
Hazırlanan pandispanya bir ip yardımıyla ortadan ikiye kesilir.
Tabanın uzerine temizlenen cilekler dizilir ve kremanın yarısı ile uzerleri ortulur.
Pandispanyanın ust kısmı kapatılıp, krema ile kaplanır.
Kalan cileklerle uzeri suslenir.
Servis yapılıncaya kadar dolapta soğutulur.