Spigen'den daha once bircok alışverişim olduğu icin, ilk girdiğim site oldu ve satın alma işlemi de 5 dk sonra gercekleşti. Hızlı şarj destekleyen versiyonu icin yaklaşık 3 katı para harcamak istemedim. Sevgililer gunune ozel bir kampanya ile %40 indirimli bir şekilde hem kendime, hem de kız arkadaşıma aldım.
Urunu 2 gundur aktif kullanıyorum ve ihtiyacım olanı bana sunmayı başarıyor.
Urunun kutu iceriği;
Urunun kendisi Kısa bir micro USB kablo Kayganlık azaltıcı 2 adet pad
Urunun bileşeni sert plastik ve hissi gayet sağlam. Tabiri caizse, dandik bir hissiyat vermiyor.
Siyah ve beyaz renk secenekleri mevcut, telefonumun rengi itibari ile siyah modelini tercih ettim.
Urundeki LED, şarj aktif olmadığında kırmızı, şarj durumunda mavi ve şarj dolu olduğu durumda mavi yanıp sonuyor.
Urunun istediği şarj aleti 2A ve 5V cıkışa sahip olmalı. Tam performansını bu giriş değerleri sağlandığında veriyor. Cıkış yani şarj değeri ise 5V ve 1A olarak belirtilmiş.
Urunun kapladığı alan ise, bir cay tabağı kadar bir yer.
Urunu kullandığım sure boyunca kılıf takılıydı ve herhangi bir ısınma sorunu da oluşmadı.
Piyasadaki tum Qi sertifikalı yani Wireless Charge destekli cihazlarla uyumlu. Buna kablosuz şarj destekleyen iPhone modelleri de dahil.
Bu denli ucuz bir cihazın performansı konusunda şuphem tabii ki vardı. Yaklaşık 3 bucuk saatte Samsung Galaxy S8'i %3'ten %100 değere şarj etti. Ayrıca bu surecte telefonda aktif olarak WhatsApp kullanıldı.
Samsung Galaxy S8'de 3000 mAh pil olduğunu da hatırlatayım. Ayrıca S8'in kendi şarj aleti takılıydı cihaza.
Kusuratı yuvarladığımızda 60 liraya denk gelen bir urun icin gayet iyi bir sonuc diyebilirim. Beklediğimin cok ustunde. Fiyatı da duşunulduğunde, alınabilecek en iyi F/P urunlerinden biri.
Urundeki kampanya kendi sitesinde bitmiş sanırım, şu an Hepsiburada uzerinde kampanyalı fiyata sahip.
69.90 TL'ye satın alabilirsiniz;
Spigen Essential F302W Kablosuz Şarj Cihazı 4mm Ultra Slim Fiyatı