Merhaba arkadaşlar;
3. Tup bebek denemesi ile herseye sil baştan başladık bundan 5 ay once 14 yıllık hasret dolu seruvenimize..
bir acık tup ameliyatı,
2 kere başarısız tup bebek,
Aylarca kullanılan kurler,
Doğal eski usul metodlar,
Onlarca klomenli boşuna gecen sonu husranla biten aylar yıllar,
Gunum gecince gizli gizli yapılan testler ve o korolası tek cizgiler hatta inanmayıp beta hcg sonucu bekleyip ısrarla negatif gormeler sonrası tabi ağlama krizleri ve şişmiş gozler bide onları kocandan bile saklamaya calışmalar daha neler neler saymakla bitmez ki !
Son olarak
Laproskopi ile tek tupumun alınması ki alınmazsa zaten mumkun değilmiş bebeklerime kavuşmam hidroselpenks sorunu varmış tamda vazgecerken son gittiğim dr teşhisiyle yeniden umutlarım yeşerdi tupum alınırsa olurmuş başka sorun yokmuş o zaman olsun alın ne gerekiyorsa..
hazırdım herşeye aslında hic vazgecmemişimki insan vazgecermiymiş hic cennetinden cennet kokulusundan..
İşte boyle tekrar başladık
laproskopi sonrası bol dinlenmeli 3 ay sonunda bugun başladık transfer surecine Allah ’ın izniyle belkide son olur Artık ol der ve olur Yaradan
Bu sureci acısıyla tatlısıyla burda paylaşmak istiyorum gun gun Umutlarımı,umutsuzluklarımı, hormonsal dengesizliklerimi, ağlama krizlerimi,ilacların yan etkilerini vucudumdaki farklılıkları , tereddutlerimi aklıma gelen herşeyi sacmada olsa yazmak istiyorum beni buradakilerden daha iyi kimse anlayamaz aynı kaderi yaşamayan anlayamaz anlamıyor da zaten katılmak isteyen buyursun gelsin ...