Bu orijinel pacanga boreği değil değişik bir versionudur.
eti onceden pişirin (teflon tencereye etleri koyun yavaş yavaş kendi suyuyla pişmeye başlasın baktınız ki suyu bitiyor azar azar kaynar su ekleyiniz .sakın soğuk su ve tuz eklemeyin etleriniz sert olur)kaşarlarınızı da onceden dilimleyin.
2 tane yufka
350 gr kuşbaşı et
250 gr kaşar
2 su br sut
2 yemek kaşığı un(silme)
galeta unu
2 yumurta sarısı
1 yemek kş margarin.
kızartmalık yağ.
1 tane yufkayı seriyoruz.beşamel sosunu yapıyoruz.Beşamel icin:1yemek kş unu kaseye koyup 1 su br sutu yavaş yavaş ilave ederek unu eziyoruz (kavurarak yapmayı bilenler o şekildede yapabilir)tavaya yarım yemek kş margarin koyup karışımı muhallebi kıvamına gelince alıyoruz .serdiğimiz yufkayı beşamelle kaplayıp yufkayı 8 boluyoruz,biraz et ve kaşar koyup sarın (sigara boreği gibi olacak) ikinci yufka icinde beşamel sos yapıp aynı işlemi uygulayın.yumurta sarılarına batırıp galeta ununa buluyoruz.(buzluğa atacaksanız yumurtaya bulamayın).tavada kızartın biraz yanık gibi gorunur ama lezzet katar .cok kararmadıkca korkmayın
