(Yukarıdaki resim alıntıdır.)
--------------------
Evet arkadaşlar bugun itopya uzerinden satın almış olduğum HyperX Alloy Elite mekanik klavyenin elimden geldiğince tanıtmaya calışacağım.
Oncelikle kargoyu UPS firması getirdi. Kargo şirketleri arasında en beğendiğimdir, bunu da belirtmekte fayda var. Başlayalım.
------------------
Kutuyu elinize ilk aldığımda hissettiğim ilk şey ağırlığının da etkisi ile birlikte bu kutudan kaliteli bir şey cıkacak hissi veriyor. Ağır olunca herkesi boyle bir his kaplar genelde. Ayrıca kutunun dışındaki puruzsuz kaplamaya resimlerin ve yazıların kabartması cok daha guzel bir his veriyor.
--------------
Klavyenin arka kısmında ise one cıkan ozellikleri belirtilmiş resimde gorebilirsiniz.
Altta yazan yazılar one cıkan ozellikleri acıklıyor. Turkce olarak yazılmadığı icin gormeniz acısından en soldaki paragrafı ekliyorum.
[1] Klavyenin bağlantı kablosu cıkarılabilir. Ayrıca kendi bağlantısı dışında ekstra bir tane daha USB 2.0 portu var. Telefon şarj edebiliriz yani. Mesela.
[2] Parlaklık, ışık efektleri ve oyun modu icin kolay erişilebilir butonlar bulunuyor.
[3] Kılavuzda belirttiğine gore FPS oyunları icin ilave renk ve dokulu tuş kapakları zaten kutu iceriği resminde vakumlu poşette goreceksiniz.
[4] Uzun omurlu dayanıklılık ve stabilite icin sağlam celik cerceveden bahsetmiş.
-------
Ve kutunun icini actık sonunda. Klavyenin konduğu poşet ekran kartlarında da kullanılan antistatik poşetlere benziyor.
-----------
Klavyeyi kutudan cıkardığımda gozume ilk once bağlantı kablosu ilişti. Kaliteli bir malzemeden yapıldığı belli oluyor. Ben buradayım diyor sanki. Dokusu cok hoş ve sert bir yapıya sahip.
Kutu iceriğine değinecek olursak:
- Bilek destek aparatı.
- Hızlı başlangıc klavuzu ki Turk olduğumuz icin bunu direk cope atıyoruz
- Hyperx Alloy Elite Klavye.
- HyperX ailesenine katıldığımız icin bir teşekkur belgesi.
- Ve genelde etlerin ve kaşar turu besinlerin saklandığı vakumlu poşetlerin icinde FPS oyunları icin farklı rekli ve dokulu ek tuşları goruyoruz. HyperX firmasını da ayrıca teşekkur ediyorum. Bizi gordu garibim et yiyemiyoruz madem vakumlu poşetin icinde et gonderiyorlar. Allah razı olsun.
-----------
İncelemem bu kadardı arkadaşlar. Prensip olarak tum sistem tamamlanmadan kullanmayacağım. Sistemim tamamlandığı zaman bunun ses testlerini de video olarak konunun altında paylaşacağım.
Eğer bir faydam dokunduysa ne mutlu bana iyi gunler.
Fiyat: Tek cekim + kargo 472 Turk Lirasına indirimli olarak alındı.