Arkadaşlar Cointellect i forumda artık bilmeyen kalmadı , detaya inmeye gerek yok ben odemelerimi paypala alıyordum fakat malum paypal icin odemeleri (Temporary unavailable) yani ''gecici olarak servis dışı'' bıraktığından dolayı yarın dolacak olan 100 Euro yu hesabıma cekemeyecegım ...

Biraz da acil para lazım oldugundan bu gece , birazdan yansıyacak 7,7 euro ile beraber 99,44 olacak olan euro bakıyesını , dogecoin hesabına cekecek olan varsa uygun fiyattan cekicem ...

Daha once de forumdan bir kac arkadaş ile yaptık bunu , aramızda Coin e yatırım yapanlar oldugu icin boyle bir konu actım , daha once arkadaslar kendılerı teklıf yapıp almışlardı ama hatırlamadıgım ıcın pm atamıyorum , belki ilgilenen cıkarsa ve konunun aciliyetinden dolayı yardımcı olursa halledebiliriz ...

Şuanda hesapta 91,74 euro var , birazdan eklenecek 7,7 euro ile 99,44 olacak , cektigimizde sanırım %20 kesıyor ve bu rakam 79,60 euro gibi bir rakama duşuyor ... Bu da TL olarak 219,80 TL gibi bir rakama denk geliyor ...
Eğer bana 190 TL atacak varsa ( Enpara , Akbank , İşbank ) olabilir ...

Bu tutarı hesabına cekicez ...

Hesabımın Guncel Durumu :

Konu yanlış yerde acıldıysa ModLardan doğru yere taşımasını , hata kusur varsa affınızı isterim ...

Saygılar