Merhabalar. Bugun HyperX Could Stinger incelememi ve kutu acılımını yapacağım.

Urunumuzu Media Mark internet sitesinden toplam kargo ile beraber 206.90 liradan aldım. (Hakikaten 10 kuruşu verdiler. ) ve bana Aras Kargo ile 17 saat gibi bir surede geldi ve beni baya şaşırttı.

Kutunun sadece ambalajı 20 liradır bunu baştan soylemeliyim. Ancak hatadan mıdır bilmem ama bana HyperX Could Stinger kullanım kılavuzu vermek yerine HyperX Could'un kullanma kılavuzunu verdiler. Sorunu Media Mark gorevlilerine bildirdim ve ''sizin icin sorun yoksa sorun yok garanti gecerlidir.'' gibisinden bir şey soylediler. Kutu acılımına gecelim.

Kulaklığın o kulak kısımları duz olabiliyor ve bunun sayesinde daha havalı durabiliyor.

Ses kasmaya gelirsek nokta sesleri en ince ayrıntısına kadar cok net duyurabiliyor ama tam nerede olduğu kestirememe olabiliyor o da sizin kabiliyetinize bağlı. Ben 20 liralık kulaklıktan gectiğim icin ''vay anasını be!'' dedim zamanla alışıyorsunuz. Muzik icin ideal ama oyunda daha başarılı olduğunu soyleyebiliriz. Kulaklığı bilgisayara hem mikrofon hem de kulaklığı bağlamak istiyorsak kutu icinden cıkan aparatı kullanmak lazım.

Kulaklık terletiyor mu? Kafa bandı nasıl?

Kafa bandı gayet rahat hatta yastık gibi kulak terletmedi ama 3 saat aralıksız kullandıktan sonra hafif bir terleme oldu.

Gozlukluler icin ideal mi?

Ben gozluk kullanıyorum ve bu gozluk benim kafama işkence yapıyordu adeta. Ama bu kulaklığı kullanırken bir tık ileriye atarsanız gayet rahat oluyor ama gozluk yuzunden mi bilmiyorum ama baya sıcak kulak tarafı ama terletecek kadar sıcak değil.

Peki bu fiyata değer mi? Rakiplerinden artısı ne eksisi ne?

Arkadaşlar bence bu fiyata en iyi kulaklık bu 1. dereceden rakibi olan G230'un ustune cok şeyler kattığını soyleyebilirim hem rahatlık acısından hem ses acısından Stinger daha ustun.

Urunu ileriye taşıyacak ozelliği var mı?

Var. Harici ses kısma acma yeri var sağ tarafta ve yukarı/aşağı şeklinde ses arttırıp azaltılabilir. Birde mikrofonu 90 derece dikledikten sonra ''tık'' diye bir ses cıkarıyor bu ses mikrofonu devre dışı bıraktığı anlamına geliyor bu cok onemli.

Kotu yanı ne?

Kotu yani var mı? Var tabii her urunde olur. Tek kotu yanı dışarıya cok ses geliyor be. :/ Cidden ben sesi %20 ile kullanıyorum ve yanımda biri oluyorsa rahatlıkla duyabiliyor. %100 yapınca butun oda duyar herhalde.

Bir de kumaş sarım olabilirdi. Tamam sert plastik ile kaplamışlar ama gozume carpan o oldu.

Yavaş yavaş incelemenin sonuna gelelim.

Artıları:
Guzel şarkı ve oyun performansı. Manuel ses ayarlama yeri. Kulaklığın rahatlığı Gozluk kullananlara işkence etmemesi. Kulaklığı dikledikten sonra mikrofonun kapanması.
Eksileri:
Kumaş sarım olabilirdi. Dışarıya cok ses vermesi.
Size spoiler vereyim.

Surprizbozan: Diğer olacak İncelemelerim. G300S yada Cooler Master Masterkeys incelemeleri yolda.

Varsa sormak istedikleriniz, yorum yazabilirsiniz.

Ankete katılırsanız sevinirim.