Para Kazandıran Facebook Cıktı. ODEME KANITLI
PARA KAZANDIRAN MODERN SOSYAL MEDYA CIKTI
Sosyal medya facebookta ne yapıyorsan aynısını yapacak ve para kazanacaksınız. Ustelik UCRETSİZ UYELİK ile... FutureNet Reklam gelirlerinin %90'ını kullanıcılarına dağıtan bir Alman şirketidir.

---ODEME KANITLARI---

1)Neden FutureNET'e kayıt olmalıyım?
Cunku;herkesin kullandıgı 1-2-3-4-5 tane sosyal paylaşım sitesine uyeligi var.Ve o kanallar gibi FutureNET'i de kullanabilirsiniz.Ve hatta buradan PARA BİLE KAZANABİLİRSİNİZ.(Gunluk 0,50cent-2 dolar arasında)
2)FutureNet'e para yatırma zorunlulugum varmı?
Kesinlikle para yatırma zorunlulugunuz yoktur.Yapmış oldugunuz butun hareketlerden kazanc elde edebilir.Ve ya FutureNET'i sıradan bir sosyal paylaşım sitesi olarak da kullanabilirsiniz.
3)FutureNet'e neden premium uye olmalıyım?
*Premium uye olduktan sonra size kredi puanları verir ve siz o puanlarla reklamlar duzenleye bilir ve reklamlarınızı verebilirsiniz. *Premium uyeler kendi network marketing sistemlerini kurup inşa edebilir.Ve sosyal paylaşım ağından para kazanmış olurlar.
4)Nasıl premium uye olurum?
*FutureNet'in sistem icinden para transferi yontemi ile uyeler birbirlerine kod gonderip alabiliyorlar bu şeklide premium uye olunabiliyor.Yani sizi davet eden kişi Futurenet kazancından size kod oluşturup size verebilir sizde premium uye olabilirsiniz.Sizde paranızı sizi davet eden kişiye verirsiniz *FutureNet'e kayıt olduktan sonra Neteller(para gonderme ve alma servisi) kayıt olunur.Kredi kartınız ile once Neteller'e sonra Futurenet'e paranızı aktarıp Premium uye olabilirsiniz.
5)FutureNet'ten kazandıgım parayı nasıl alacağım?
*Hesabınızda ki biriken parayı FutureNet'e davet ettiginiz kişilere kod oluşturarak onlara gonderebilir ve kod gonderdiginiz kişilerden paranızı alabilirsiniz. *FutureNet'in calıştıgı para gonderim-alma servislerinin herhangi birisi ile paranızı alabilirsiniz. Not:Futurenet kendi bankamatik kartını cıkartacak ve kart sizin adınıza evinize gelecek.Futurenet kartınız geldikten sonra Butun ATM'lerden kazancınızı alabilirsiniz.Ve yukarıdaki yontemlere gerek kalmaz
--------------------------------------------------------------
Elimden geldiğince sıkmadan anlatmaya calıştım. Onceden bu tarz bi konu acılmış fakat yenilemek istedim. Kafasında soru işareti kalanlara skype dan daha detayla bi şekilde anlatabilirim. REF Linkim e tıklayarak kayıt olursanız sevinirim. Benim vasıtamla uye olan arkadaslara elimden geldiğince destek sağlamaya calışıcam. Siteye refsiz uye olmak diye birşey yoktur site sizi otomatik olarak birine yonlendirir, bu yuzden bildiğiniz kişi vasıtasıyla uye olursanız sizin icin daha faydalı olacaktır. Hergun saat 16:00 ve 21:00 da canlı tanıtım konferansı oluyor isterseniz bunlara da katılabilirsiniz. Konuyu baltalamak amaclı yorum yapmazsanız sevinirim.
İletişim:
gmail: [email protected]
İsterseniz pm ile de ulaşabilirsiniz.
Vakit ayırdığınız icin Teşekkur Ederim.