Kulaklık bende yaklaşık 2 senedir bulunmakta. İlk başta gercekten beni cok cezbetmişti. Yeni cıktığı zamanlara yakındı aldığımda. Yanında 2 adet daha Rampage urun almıştım. Mekanik klavye ve fare. İkisi de hala calışır durumda. Ama hepsini de 2 ay onceye kadar değiştirdiğimi belirteyim. Kulaklığı hala kullanmaktayım.

Şu an SteelSeries Arctis 3'u ağırlıklı olarak kullanmaktayım. Onun da uzun kullanım incelemesini yayınlayacağım. Oyun oynarken Arctis 3, muzik dinlerken RW1 kullanıyorum. Acık konuşmak gerekirse kulaklığın Arctis 3'ten tek eksiği sanal 7.1 teknolojisinin Arctis 3'e gore yetersiz olması. Ayrıca eksi mi bilmem ama mikrofonu dışarıdan biraz ses alıyor Arctis 3'e gore. Onun dışında bircok artısı var diyebilirim. Mesela Arctis 3'e gore muzik performansı cok daha iyi. Ufak ayarlar ile coğu tur muzikte Arctis 3'u solluyor. Trap ve Bass iceren muzikleri saymıyorum bile. RW1 bicilmiş kaftan bu iş icin. 200-500 fiyat aralığında rakibi olmadığına eminim Bass konusunda. En azından kulak ici tercihler haric.

Kulaklığın 2 adet 40mm capında suruculeri var ve bunlar sanal 7.1 ile destekleniyor. Sanal 7.1 ise iyi diyebileceğim bir seviyede. Ama tabii ki de Arctis 3 kadar performans veremiyor bu konuda. Ses kalitesi iyi diyebilirim. Ama şu anki fiyatını ne kadar hak ediyor orası muamma. Mikrofonu gercekten cok kaliteli. Sesi cok berrak alıyor. Acıkcası benim beğenimi kazandı. Ayrıca ufak bir kontrolcusu de var. Buradan sesi, titreşim ozelliğini ve mikrofonu ayarlayabiliyorsunuz. Bence gayet işlevsel. Sadece kucakta tutmak gerekiyor ağırlık yapmaması icin. Kablosu orgulu bir yapıya sahip. Standart bir kullanıcının kabloyu bozması biraz zor. USB bağlantı noktası ile calışıyor ayrıca.

Rahatlık konusuna gelecek olur isek, otomatik yaylı kafa bandı sayesinde saatlerce kullanımda bile kesinlikle kafa ağrısı yapmıyor. Sadece aralıksız titreşim iceren muziklerde titreşim yuzunden 1-2 saatlik kullanımda ağırlığını hissettiriyor.
Kulak pedleri kulağı icine cok iyi alıyor ve cok rahat duruyor kesinlikle. Ayrıca kulakların girdiği kısımda hafif bir oynama payı olduğu icin farklı kafa bicimlerinde asla sıkıntı cıkarmayacaktır. Mikrofonun yukarı aşağı hareket etme olayı 2 seneden sonra gıcırdamaya başladı diyebilirim. Kablosuna yeteri kadar hakimiyet sağlayamaz iseniz fazla dolaşabiliyor. Benim hor kullanımıma cok dayanamasa da şu an onardığım icin sıkıntısız calışıyor. Şu anda yıpranan, eskiyen veya arızalanan hicbir kısmı yok. Arızalanan parcası olmadığını belirttim cunku kablonun bozulmasında hata bende. Asla yapmamalıydım

Yazılımı da var urunun. Standart bir yazılım. Ama yine de bircok ayarı var. Kulaklığa gore iyi denilebilir.

Artıları:
+Muzik performansı cok cok iyi.
+Bassları iyi verebiliyor.
+7.1 ozelliği eski fiyatına gore gercekten iyi.
+Mikrofonu berrak ve kaliteli.
+Orgulu kablo yapısı.
+Kaliteli kafa bandı ve pedleri.

Eksileri:
-Kablonun fazla dolanması.
-Kontrolcunun salınması halinde fazlası ile ağırlık yapması.
-1-2 saat boyunca titreşim ozelliğini kullanarak muzik dinlendiğinde ağırlığını hissettirmesi.
-Şu anki indirimsiz rezil fiyatı.

Puanlamam:
Muzik: 9.5/10
Oyun: 7/10
Film: 8/10

Ayrıca:
Şu Anki Fiyatı: 300TL 6/10

İnceleme bu kadardı. Umarım beğenirsiniz.
İyi sosyaller.