Technopat tarafından incelemesi ve başka bir arkadaşın incelemesi olduğundan dolayı inceleme yapmayacağım sadece kendi fikirlerimi ve birkac fotoğraf bırakacağım.

Urunu Hepsiburada'dan 322 TL'ye aldım, Perşembe sabahı sipariş verdim bu sabah elime ulaştı. İlk izlenimlerimi aktaracağım. Koleksiyonumun 4. parcası oldu. Urun ile alakalı teknik detayları diğer arkadaşımınız inceleme konusunda bulabilirsiniz:
Steelseries Rival 600 İncelemesi Urunun artıları :
Benim icin en onemli artısı yuzey malzemesinin kalitesi, tutuşu kolaylaştırıyor. G305 bu konuda beni cok hayal kırıklığına uğratmıştı. Palm tutuşa G403'den daha uygun, G403 kadar yuksek olmaması Palm tutuşu gercekten kolaylaştırıyor. Kablosu gercekten hafif. Ağır ve orguluden ziyade hafif ve kaucuk kabloyu tercih ederim. Ağırlıksız halinin 100g'ın altında olması. İsteyenler icin ağır bir fare haline de gelebiliyor. Ozelleştirilebilir ağırlık olması iyi. Işıklandırma secenekleri cok geniş, uc bolumun her biri kendi icerisinde uce ayrılıyor. Fazlasıyla ozelleştirilebilir. Skatezleri diğer kullandığım tum mouselardan daha başarılı, daha akıcı bir deneyim sağladı bana. Mouse tekerleği G403'e gore daha sert, G305'e gore daha yumuşak. G403'de fazlasıyla serbestti. Tam orta nokta, guzel. Daha hafif olmasını istiyorsanız yan paneller yokken de kullanılabilir. Pek rahat olmaz ama yine de kullanılabilir Urunun eksileri :
Urunun Palm/Claw grip icin tasarlandığı soylense de Claw grip kullanırken en ondeki makro tuşuna ulaşmak neredeyse imkansız. Palm grip kullanırken bile ulaşmak fazlasıyla zor. Sol klik gereğinden fazla sesli. Makro tuşlarına basmak G403'e gore daha zor, ince ve daha derindeler.

Zaten fazlasıyla populer bir mouse ama yine de sorularınız varsa cevaplayabilirim. Okuduğunuz icin teşekkurler.