Oncelikle bu incelemede diğer servis sağlayıcılardan tarife fiyatı, hız olarak uygun ve taahhutsuz olduğu icin tercih ettim. İlk olarak muşteri hizmetlerini arayıp bulunduğum lokasyon icin internet hizmeti verip veremeyeceklerini oğrendim akabinde tarifelere bakıp bana uygun olan 'SPEED 75' tarifesini belirleyip gerekli belgeleri Netspeed'in sitesinden cekip sitedeki ornek formlara gore doldurup kargo ile yolladım. (Ulaşması 3 gun surdu)

Onlara ulaştıktan sonra beni arayıp gerekli bilgileri verip işlemlerin başladığını ilettiler. 1 gun sonrasında tekrar arayıp boş port olmadığını ve Turk Telekom ekiplerine port talebinde bulunduklarını soylediler, akabinde her gun belirli saatlerde portların kontrol edildiği bilgisini verdikten sonra beklemeye başladım. Ve 1 hafta kadar bu boyle surdu, ardından arayıp portun bulunduğunu soyledikten ve ben onay verdikten sonra(10.30 gibi) ve aynı gun saat 15:30 gibi Turk Telekom ekipleri gelip bağlantıları yaptılar. Ardından ben de modem bağlantıları gercekleştirdim ve kullanıcı ve şifremin iletilmesini bekledim. İletildikten sonra modem kurulumunu yaptım ama bir sorun vardı kullanıcı bilgilerimi girdiğim halde internetim yoktu nedeni ise modemin 'IP 'alamaması sorunu vardı hemen muşteri hizmetlerini aradım ve durumu izah ettim, arıza kaydı oluşturdular ve bir kac saat icinde sorunum duzeldi. Şu an itibariyle interneti sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyorum.
Sorularınız olursa cevaplayabilirim.

Genel olarak artıları muşteri hizmetlerinin tavrı ve teknik destek ekibindeki arkadaşların bilgisinden memnun kaldım gayet ilgili ve bilgiliydiler.
Satış sonrası destek Taahhutsuz olması Fiyatlarının diğer firmalara karşı uygun olması Eksileri
Aktivasyon ucretinin fazla olması (60₺) xDSL İstatistikleri

Gelelim Hız Testlerine

Turksat Kablonet-Kayseri

Turk Telekom Asya

Turknet

Usa AT&T