Merhaba arkadaşlar yararlı bir konuyla sizlerleyim resimli olarak size bunu anlatacagım bu kadar zahmete girdim sizler icin referansım ile uye olursanız sevinirim

Sisteme gelelim bu sistemi 2 gundur adsense ve facebook reklamlarında fazalsıyla gorur oldum dedim bu ne iş ? sonra girdim canlı destekleri cok iyiydi hemen iletişime ne zaman aralıgında olsun cevap verdiler. uye oldum siteye sonra işte adamlara sorular vs. sordum Sadece sosyal medya tıkı uzerine calışıyolar.

Tık başı : 10 Kuruş
100 Tıklama : 10 TL

Sitede reklam verende olabiliyorsunuz reklam yayınlayıcıda. Biz tabiki işin yayınlayıcı kısmındayız.

KAYIT OL ;
REFERANS LİNKİM İLE KAYIT !
NORMAL KAYIT

Şimdi sistem nasıl işlyor uye oluyoruz ilk once sonra Kampanyalar diyoruz

Şimdi boyle bir ekran gelecek

burada herşey belli zaten arkadaşlar getirdiginiz her referansdan 1.5 tl alırsınız reklam veren getirirseniz 15 tl diğerleri de zaten sosyal medyada paylaşacagınız linkler uzeri gelen paralarınız.

Firmanın min odeme limiti : 50 TL
Odeme Tarihleri : 10 - 22 Arası
Odeme yolları : Banka hesabı - Paypal

Arkadaşlar ben 1 gunde 30 lira para yaptım firmaya burada konu actıgımı soyledim ve odeme anıtı ekliyecegim icin 50 oldugunda hemen odeme yapabilirmisiniz diye sordum tabiki dediler. Yarın veya ertesi gun kesinlikle burayada kanıtını koyacagım.

REFERANS LİNKİM İLE KAYIT OLAN ARKADAŞLAR KONUYA YAZARLARSA SEVİNİRİM