Merhaba arkadaşlar,

YT işlerine veda etmiş ve/veya farklı kazanc yolu arayan arkadaşlar icin yeni bir kazanc sistemi araştırmaya başladım. Yaklaşık 1.5 aydır aralıklarla araştırma yapıyorum. Sizlerle sonucları paylaşmak istedim.

Satış ortaklığı sistemi 90'lı yıllardan beri baya revacta olan bir sistem oncelikle. Hem satıcıya hem pazarlayan kişiye faydası dokunan ve ciddi gelirler elde etmelerini sağlayan bir sistem.

Oncelikle şunu belirteyim, yalnızca araştırıyorum henuz bir kazanc sağlamadım ve pratiğe dokmedim
.

Olay basitce şu; yabancı sitelerde gorduğum kadarıyla; bir site buluyorsunuz mesela 100 liraya uyelik satıyor size de diyor ki bana uye getirirsen (100 lirayı veren birisi yani) sana bunun 25 ini veririm. Bircok insan gidip paralı mecralarda bunun reklamlarını veriyor. Orneğin; gunluk 5 dolarlık FB reklamı veriyorlar ve bu siteye uye kazandırmaya calışıyorlar. 6 aylık surecte bunu izliyorlar ve eğer karlılığı guzelse buna devam edip başka bir site daha buluyorlar.

Bu şekilde milyoner olanlar mevcut. (Bakınız: https://www.youtube.com/channel/UCKQ...jEthINeViNbn6A) ingilizcesi olanların mutlaka bu kanalı takip etmelerini oneririm. 2 3 video izledim, kitabını amazondan sipariş ettim adamın. Gelince buradan paylaşırım tekrar.

Teşekkurler.
Huseyin.