Oğuzhan Uğur'un hazırladığı 'Mevzular Acık Mikrofon' isimli YouTube programına bu hafta Cem Uzan konuk oldu. Cumhurbaşkanı adayı olacağını acıklayan Cem Uzan, programa katılan konukların merak ettikleri soruları yanıtladı. Mikrofonu alan bir genc, Uğur Dundar'ın Star TV'den istifasını gundeme getirdi. Bir donem Cem Uzan'ın sahibi olduğu Star TV'de kendisine sipariş laflar verildiği ve Uğur Dundar'ın da bunları soylemek istemediği icin kovulduğu iddialarına, Uğur Dundar cevap verdi. Programa telefon bağlantısıyla katılan Uğur Dundar, "Oyle bir baskı gormedim, ben zaten Cem Bey'le anlaşırken editoryal bağımsızlığımın vazgecilmez olduğunu soyledim. Kabul etti ve cok guzel bir para verdi bana." ifadelerini kullandı. Uğur Dundar'ın acıklamalarının tamamı icin tıklayınız Acıklamakta beis gormediğini belirterek istifa ederken 1 milyon doları da Cem Uzan'a iade ettiğini ifade eden Dundar, "Cem Bey de daha sonra yaptığı acıklamada bizim grubumuzda calışıp da sozleşmesi sona ermeden bir tek Uğur Dundar belirli miktarda parayı iade etmiştir' diyerek boyle bir olgunluk gosterdi. Kendisine de durust yaklaşımı icin teşekkur ediyorum." ifadelerini kullandı.