Herkese selam. Youtube'un coğu kişinin başını yaktığı bu donemlerde bende sizler gibi farklı kazanc yolları arayışı icerisine girmiş bulunuyorum.

Bugun sizlere daha once kullanıp odeme aldığım ve dahada aktif bir şekilde kullanmaya karar verdiğim bir sistemi tanıtacağım. "PIN geldi mi, kanal kapandı mı?" derdi olmadan surekli bir kazanc sistemi.

Oncelikle sistem nasıl işliyor?

Arkadaşlar sistem cok basit. Uyeliğinizi oluşturuyorsunuz. (Referansımdan uye olursanız mutlu olurum)

Ardından kısalttığınız linkleri forum, paylaşım platformları veya kendi sitenizde paylaşarak tıklama başına kazanc elde ediyorsunuz.

Ayrıca Web Siteniz varsa popup sistemini de kullanarak kazanc elde edebilirsiniz. Benim onerim en kazanclı olan kısaltarak kazanma sistemi.

Turkiye 1000 tekil ziyaretci: 10.00 TL
Odeme Yontemi: PayPal
Odeme Donemi: Haftalık

Peki nasıl kazanacağız?

Evet geldik asıl konuya. Kazanmak icin fazlasıyla alternatif mevcut. Bunların birisini veya birden fazlasını kullanarak kazanc elde edebilirsiniz. Ben şimdi birazını listeleyeceğim fakat kendi hayal gucunuzu kullanarak cok daha başarılı rakamlar elde edebilirsiniz.

Oyun Hileleri

Ulkemizde oynanan oyunların hilelerini kendi blogunuz uzerinden, oyun hile forumları uzerinden paylaşarak ziyaretcilerin tıklamasıyla kazanabilirsiniz.

Crackli Programlar

IDM, Virus programları gibi yazılımların crackli versiyonlarını forumlarda paylaşıp indirme linkini kısaltırsanız ziyaretcilerin tıklamalarından yine para kazanabilirsiniz.

Android Yazılımları

Son zamanlarda ulkemizde kullanımı artan akıllı telefonlar sayesinde Android Yazılımları, arama motorlarında en cok arananlar arasında. Bu yuzden Android cihazlarında kullanılabilecek her turlu şeyi forum sitelerinde paylaşıp linkini kısaltarak kazanabilirsiniz.

Bu liste uzar gider. Birisiyle veya birden fazlasıyla calışarak, cok ufak bir zaman ayırarak tereddutsuz bir şekilde kazanc elde edebilirsiniz.

Odeme Yontemleri

•Paypal ve Banka hesabınıza haftalık olarak odemelerinizi aksatmadan yapıyorlar.

Odeme Kanıtı

Uye Ol

Dediğim gibi referansımdan uye olursanız sizin bir kaybınız olmaz sadece benim birazcık kazanmama yardımcı olursunuz. Olmasanız da canınız sağolsun

Referanslı Link: Link.TL - kısalt, paylaş ve kazan!

Referanssız Link: Link.TL - kısalt, paylaş ve kazan!

Sorularınızı konu altından sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bol kazanclar