Arkadaşlar merhaba,
Mevcut sistemimde gorsel olarak belli guncellemeler yapmak istiyordum uzun zamandır. Belirlediğim urunlerin Turkiye stoklarında problem olduğundan epey bir zaman bekledim ama sonunda bitti. Sizlerle paylaşmak istedim.

Oncelikle belirteyim, direk performans odaklı bir guncelleme yapmadım, sistemin performansından gayet memnunum. İhtiyacım gorsel şolendi ve başardım sanırım. Sizlerin beğenisine oncesi ve sonrası olarak sunuyorum.

En sonda da sistemi detaylı olarak belirteceğim. (Guncel bir sistem olmasa da benim icin hala canavar diyebilirim. )

Sistem detayları;
Intel i7 7700K İşlemci Asus Rog Strix Z270E Gaming Anakart Zotac GTX1080 AMP! Edition Samsung 500GB 850 EVO Western Digital 1TB HDD Seagate 2TB Barracuda HDD Corsair Vengeance RGB Pro 8*4 GB 3000 Mhz Ram Cooler Master MasterLiquid ML360R İşlemci Soğutucu Corsair K55 RGB Gaming Klavye Cooler Master MasterMouse S RGB Mouse Gamepower Gp900 Mouse Pad Cooler Master MasterGel Pro Termal Macun Cooler Master MasterFan Pro 140 Air Flow RGB Thermaltake PCI Express Uzatma Kablosu Cooler Master MasterCase H500M Kasa Cooler Master ATX 24 Pin 90° Adapter Cooler Master G750M 80Plus 750W Guc Kaynağı ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD Monitor Masa ile ilgili calışmalar devam ediyor, mevcut masada guzel durmadığından koymadım. Masa işlemleri bittiğinde komple sistemin fotoğrafını da ekleyeceğim. ☺
Ayrıca guncellemenin belli noktalarında esinlendiğim @oogzz 'a da teşekkurler.

Umarım daha iyileri sizlerin olur. İyi sosyaller arkadaşlar.

Dosya Ekleri 7.jpg 257,4 KB · Goruntuleme: 129

10.jpg 223,5 KB · Goruntuleme: 124

9.jpg 234,4 KB · Goruntuleme: 124