
250 gr Brokoli
200 gr Domates
100 gr Havuc
1 Sus Biberi
Tuz
100 gr Taze Fasulye
2 Corba Kaşığı Sıvı Yağ
3 Diş Sarmısak
2 Corba Kaşığı Kıyılmış Maydanoz
Brokoliyi yıkayıp kucuk parcalara bolun. Domateslerin kabuklarını soyup dorde boldukten sonra cekirdeklerini ayıklayın. Ardından kucuk kuplere bolun. Havuclan temizleyip verev dilimler halinde doğrayın. Biberin cekirdeklerini ayıklayıp kıyın. Fasulyeleri temizleyip ikiye boldukten sonra tuzlu suda 2 dakika kadar haşlayın.
Buyuk bir tencerede yağı kızdırın. Tencereye brokoli, domates, havuc, fasulye ve sus biberini alıp surekli karıştırarak 3 - 4 dakika kadar kavurun.
Sarmısağı soyup ezdikten sonra tencereye ilave edin. Maydanozu sebzelere ekleyin. Turluyu kısık ateşte 15-20 dakika kadar pişirin. Servis yapmadan once tuzla tatlandırın