Yaklaşık 15 gundur kullandığım klavyemin kucuk bir incelemesini yapıp almayı duşunen arkadaşlar fikir edinsin istedim. Başka inceleme goremedim forumda.

Sade ve hoş tasarımı, Cherry MX Brown anahtarları ve yeterli ışıklandırması secme nedenlerim oldu. Kablosu gayet kaliteli ve dayanıklı. G710+ modeline gore daha az yer kaplıyor. Kullanımı oldukca keyifli, ne cok sesli ne az sesli bir klavye. Mekanik hissiyatını oldukca guzel veriyor ve sesi rahatsız etmiyor insanı. Işıklandırması oldukca yeterli ve sade tasarım sevenler icin doğru tercih olacaktır. Logitech Gaming Software uzerinden efekt değiştirebilip istediğiniz tuşları ayrı ışıklandırabiliyorsunuz. Multimedya tuşları alıştıktan sonra cok kolaylık sağlıyor. Tek tuşla windows tuşunu kapatabiliyorsunuz. Işıklandırma seviyesi duşurulduğunde ortaya cıkan ses guncellemeyle cozulmuş, ben bu sorunla hic karşılaşmadım.

Gelelim eksi yanlarına. Bilek desteği olmaması buyuk bir eksik ancak ayrı bir bilek desteği sipariş ederek bu sorunu cozdum. Renkli klavye arayanlar icin fazla sade kalacak bir klavye ancak benim icin ışıklandırmadan cok işlevi onemli. Bunun dışında bana gore eksik olan bir noktası yok.

Not: Fotoğraflarda biraz tozlu, cok toz tuttuğu doğrudur