Arkadaşlar merhaba. 3 4 hafta onceden konu oluşturmuştum Bafir Adam Union sistem nasıldır diye aldım ve duşuncelerimi soyleyeceğim.
İlk olarak 1599 TL'ye almıştım sistemi ve parasını hak eden bir sistem.

İkincisi olarak sistemdeki kotu olaylardan başlayalım:
PSU'dan ıslık sesi geliyor kulaklık olduğu icin pek duyulmuyor fakat gercekten rahatsız eden bir ses garantisi var fakat yollamak istemedik her şey rayına oturunca.
Sistemde kutular yollanıyor fakat sadece işlemci kutusu yollanmıyor.
Bilgisayar İstanbul'da yaşadığım icin 3 gunde elime ulaştı gayet hızlıydı yurt ici kargo ve guzel paketlenmişti.
Kasanın hava sirkulasyonu gayet iyi 2 adet filtre var birisi ustte diğeri ise PSU'da 4 gunde bir tozları temizliyoruz gayet işini yapıyor. İkisi de ortalama 12 13 saatte 36 dereceye cıkıyor oyun oynasak, montaj yapsak bile.
SSD hız değerleri 400'den aşağıya inmiyor, 1 kez 400 olduğunu gorduk test yaparken hep 470 510 arası.
CS:GO, LOL, PUBG Mobile-Lite gibi oyunlarda sıkıntı hic yaratmadı. CS:GO oynarken, 1 Discord, 1 Teamspeak, 1 Knight Online, 3 tane de Chrome sekmesi acıktı 80 FPS her şey medium da 1024X768 cozunurlukte.
Bilgisayarın acılışı ortalama 5 saniye başlangıcta 6 uygulama var.
Orta halli oyun oynayacaksanız benim gibi alabilirsiniz. Sıkıntı yaratmayın fakat şu an Rampage kasa oldugunu gordum, sıkıntı yaratabilir.
Sorularınızı alabilirim, resim de bırakayım. Resimler aşırı kotu ya.