Uzun zamandır takibinde olduğum Bloody R8A-1 Wireless Gaming Mouse'u 158TL'ye almış bulunmaktayım... Vatan Bilgisayar gibi teknoloji marketlerinde ortalama 240TL bandında bulunan cihazı altta linkini vermiş olduğum siteden sepet indirimiyle beraber 158TL'ye almış bulunmaktayım.
Bloody R8A-1 Siyah Şarjlı Metal Ayak HD Optik 4000CPI Oyuncu Fiyatı
Hatta taahhut ettikleri gunden 1 gun sonra kargo verdiklerinden oturu ticket actım ve 10TL'lik hediye ceki'de almış bulunmaktayım...
Lakin mouse'u almadan once ve aldıktan sonra forumlarda bu model hakkında yok denecek kadar az bilgi bulunduğunu gordum ve benim almadan once ki aklıma takılan tum soruların cevaplarını bu konuda, bu cihazı almayı duşunenler icin yazmak istedim.
Oncelikle cihazın adı tam olarak:
Bloody R8A-1 Siyah Şarjlı Metal Ayak HD Optik 3200DPI Oyuncu Mouse
1-) Bloody Mouse'ların en onemli ozelliği olan Bloody 6 yazılımın da atanan microlar ve bu microlar diğer gamer mouse'larında ki gibi değil, bildiğiniz CS-GO gibi bir oyunda tek tuşla spray atayabilme imkanına sahip oluyorsunuz ve normalde mouse'u satın aldığınızda size bu ozelliği denemek icin 1000 atışlık demo izni veriyor fakat bu hakkı doldurduğunuzda 10$ vererek sınırsız şekilde cihazınızın kimliğine bu ozelliği ekleyebiliyorsunuz.
Ben cihazı satın aldığım da direk gozume carpan olay kutusunun ustunde ''Core 3 Activated'' ibaresi oldu, yani hali hazırda cihazı ilk aldığınızda bu yazılım aktif edilmiş bir şekilde geliyor bu modelde ya da daha doğrusu benim aldığım yerde kiler...
2-) Mouse'un altında gercekten metal plakalar var ve 300KM aşınma garantisi verilmiş bu plakalara...
3-) Mouse'un yuzeyi siyah mat ve tahminimce fiber tarzı bir doku ile kaplı, uzun kullanımda elinizi hic rahatsız etmiyor ve kadifemsi bir his veriyor...
4-) Şarjı gercekten uzun gidiyor, hatta yazılımı vasıtasıyla ustunde yanan led'leri aşama aşama kısabiliyorsunuz ve bu size tasarruf sağlıyor...
5-) Kutusunun icinden Mouse dışında 2 adet Bloody logosunu iceren kırmızı sticker cıkıyor ayrıyetten masaustu kullanıcıları icin mouse'un alıcısını kasaya taktığınızda gecikme olmaması acısından masanın ustunde durması icin portatif bir parcasını veriyor ve son olarak şarj edebilmeniz icin bir tarafı USB bir tarafı mouse soketine girecek şekilde kablo ile geliyor.
UYGUN MOUSE PAD
Kullandığım bilgisayar ve mouse siyah konsepte sahip olduğu icin yine siyah renk ve masaya tutunması sağlam bir mouse pad arayışına girdim, en sonunda uygun fiyatlı tam aradığım gibi bir urun bulabildim;
Link: Dark Elite Force Serisi Mikro Dokumalı Yuksek Performans Fiyatı
Umarım aklınızda ki soruların cevaplarını alabilmişsinizdir, herkese iyi forumlar.
Bloody R8A Gaming Mouse
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Bloody R8A Gaming Mouse