Cooler Master Masterkeys Lite L RGB Klavye ve Mouse setini satın aldım ve hemen bir video cekerek kutu acılımını ve ilk izlenimlerini gercekleştirdim.

Youtube Videoma Buradan Ulaşabilirsiniz:

Videoyu cektikten sonra klavyeyi kullanmaya devam ediyorum, CS:GO oynarken ve normal kullanımda yazı yazarken test ediyorum ve şu anda gercekten parasını hak ettiğini duşunuyorum. Ust seviye bir urun olmasa da mem-switch yani mekanik hisli bir klavye Lite L modeli. Pro modelleri ise gercek mekanik klavyeleri, onları gorme fırsatım olmadı; acıkcası o kadar yuksek paralar vermek de istemiyorum bir klavyeye. Ama bu Lite L modeli beni yeterince tatmin etti.

Faresini deneme amaclı kullandım fazla uzerinde durmadım acıkcası. Cunku zaten ust seviye bir fareye sahip olduğum icin gerek duymadım fakat olur da bir aksilik olursa diye her zaman yedekte duracak bir fare. Tasarımı hoş, renklendirmesi gercekten ideal.
Masamdaki duruşu bile beni gercekten mutlu edebilen cinsten. Bu fiyata Aliexpress'ten vs. klavye alınabiliyordu ama artık gumruk vergi limiti de duşuruldu yalan oldu biraz. Ama alınabiliyor olsaydı bile US klavye yerine uygun fiyatla TR tuş dizilimli bu klavyeyi alabilmek tatmin edici.

Masamdan goruntuleri de gosterip sorularınız olursa cevaplandırmaya calışacağım.

Videoda FN+12'yi acıkladım, FN+11'i soylememişim, o da tamamen klavyeyi kilitliyor. FN+F9 1x ve FN+F10 8x yazıyor fakat onu tam anlamadım. Sadece 8x moduna alınca CS:GO da taba bastığımda cok hızlı bir şekilde skor tablosu acılıp kapanıyor surekli. Sanırım bir tuşa bastığında 8 kat daha cok tıklıyor olabilir. O da LOL gibi oyunlarda suresi dolacak skill'lerin seri basımı icin olabilir diye aklıma geldi. İncelememde dikkatli bakmadığım bir kısım olmuş, onu duzeltelim yanlışlık olmasın arkadaşlar. Klavyede mem-chanical switchler kullanılmış, bu da mekanik his veren anlamında kullanılıyor. Klavye mekanik değil zaten mekanik olan modeli Cooler Master Masterkeys Pro modelinde sanırım. Bu mekanik hisli demek daha doğru olur.
İkinci duzeltme de Cherry yazısını gorunce atlamışım hemen Cherry marka diye fakat "Compatible with Cherry Keycap" yazıyor. Yani Cherry Keycap ile uyumlu denmiş, tuşun uzerine farklı renkte bir kap var bilirsiniz, genelde wasd tuşlarına konur tuş eskimesin vs. sebeplerle, onların Cherry markasına uyumlu denmiş.