PC surumu icin konuşuyorum ve PS4 icinde farklı olduğunu duşunmuyorum. İyi ve kotu yanlarını ayırt etmeden yazacağım.

Goruntu kalitesi guzel, oyuncu yuzleri daha iyi olmuş. Analig'de ara sahneler koymuşlar. Onemli gol pozisyonlarında saha kenarından hoca tebrik yapıyor ama taktik verme yok. Cevrimici oyuncu PS'ye gore 10 kat daha az olduğundan zor oyuncu buluyor ya da hic bulmuyor bulsa bile camur gibi oyun oluyor. Finlandiya'dan oyuncu buluyor o kadar yani. Guclu bağlantı ara dediğinde cok zor buluyor.
Oynanış bakımından cok kotu buldum cunku ben butun pes serilerini oynadım ve diğerleriyle alakası yok. Oyuncu farkındalığı diye bir şey yok yani pas atıyorsun yanında geciyor almıyor. Defans yaparken pas arası koşuyorsun top iki bacağın arasından ya da CM onunden ya da arkandan geciyor hic tepkime yok illa topun gozune gozune gideceksin. Bazen butun kalabalığın arasından top koyup gidiyor. Bil'e karşı super star zorluk daha zor olmuş. Hızlı pası seven tıka tarzı oyun seven icin iyi değil. Calım atmayı sevenler icinde iyi değil. Gecen seneye gore bazı hareketler değişmiş. İkili mucadelede faul olma olasılığı cok fazla. X tuşuna iki kere bastığınızda ayak uzatmıyor direkt alıp asılıyor ve sarı kart farkında olmadan yapıyorsunuz. Bazen de oyuncuyu dribbling ile gecerken arkadan kolunuzdan tutuyor topu alıyor faul olmuyor. Uzun lafın kısası ben sevmedim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, eklemek isteyen yazarsa sevinirim.