Asus X550VX-DM324D RAM'i 24GB Yapma
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Asus X550VX-DM324D RAM'i 24GB Yapma
-
23-09-2022, 13:48:50Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığı gibi evet belki şaşıracaksınız ama bu urun her yerde max 16GB satılıyor ben de bu urunu dun aldım acıkcası bende 16 olduğunu duşunuyordum ama onceki MSI ntb ait olan RAM'i buna takıp denemek istedim acıkcası beni cok şaşırtan sonucla karşılaştım. Makine 24GB destekledi ve hicbir sorun olmadı
Bilgisayarı cok araştırdım tek sıkıntısı klavye aydınlatması yok birde cok aşırı grafik işlemlerinde biraz ısınma sorunu var o yuzden yanında soğutucu da aldım ne olur ne olmaz diye
Cihaz fiyat ve performans olarak cok guzel hele 16GB RAM taktıntan sonra ayrı bir sempatim oldu cihaza şuana kadar bir sorun gormedim. Aldığım firmayla goruştuğumde bunun olabileceğini ama Asusun bu konuda bizlere net bir bilgi vermediğini soylediği icin satamadıklarını soylediler ama sağolsunlar cok ilgilendiler makineyle birlikte soğutucu ve mause aldım tum urunlere sadece 13 TL kargo ucreti odedim hızlı teslimat ve guvenilir bi ticaretim oldu dileyen arkadaşları da Ebrar Bilgisayarı rahatlıkla onerebilirim
Sizlere 3-4 tane resim cektim BIOS ekranında RAM'i gorun diye inanmayanlar olacaktır illa
) Konuyla alakalı ilgi bilgi ve tecrubelerini paylaşırsanız sevinirim
)