Merhaba arkadaşlar. Sizlere hepsiburada.com'dan aldığım Sennheiser HD451 incelemesini yapacağım.
Teknik ozellikler:
Hassasiyet
108 dB
Frekans Aralığı
20 ~ 20000 Hz
Pil gucu
23 Ohm
İlk once hepsiburada.com'dan başlıyalım. Piyasa fiyatı 200-225 TL arası dolaşan HD451 model kulaklığı BlackFriday (25.11.2016) gecesi 170 TL gibi bir fiyata aldım. Pazartesi kargolandı ve Carşamba gunu elime ulaştı.
Kutu iceriğini merak edenler icin; kutudan sadece kulaklık cıkıyor. Onun dışında sadece garanti belgesi ve kullanım kılavuzu var.
Performans olarak bir oyuncu kulaklığı değil onu belirteyim. Muzik dinlemek icin uretilmiş bir model. iOS ve Galaxy cihazlarla tam uyumlu olduğunu hatırlatayım. Ama farklı bir cihazdan kulaklığı kullanmak engel değil. Yine muthiş bir performans alırsınız. Bass konusunda tereddutlerim vardı ancak bu model bu konu da cok iyi. Muziği başlatınca bulunduğunuz ortamdan adeta cıkıyorsunuz. Dışarıdaki hicbir ses iceri girmediği gibi icerdeki seste dışarı cıkmıyor. Acıkcası Tiz sesi iyi değil. Yuksek seste 3 şarkıdan fazla dinleyemezsiniz. Kulağınızı acıtabilir. Ama kulak kavrama konusunda mukemmel. 2 saat aralıksız muzik dinlememe rağmen o konu da hicbir sıkıntım olmadı.
Sonuc olarak bu segmentte ben size farklı seceneklere yonelin derim. Performansı cok iyi evet ama bu fiyata daha iyi urunler bulabilirsiniz. Herkese iyi sosyaller !
Resimler de tamam.