Merhaba hanımlar. Eşimde oligospermi var bu yuzden tup bebek tedavisi goruyoruz ilk denememiz. Bende bir problem yok yumurtlamam adetim herseyim normal doktorun dediğine gore. Eşimde 1 milyon sperm, morfoloji %3. Diğer hormon ve kan degerleri normal. Sadece klomen ve argifertil-m kullanıyor.
Umudum yok pek ama deniyoruz işte... aklıma takılan şeyler var tecrubeli arkadaşlara sormak istiyorum.
-problem bende değil eşimde ama ilacları ben kullanıyorum. Onceki adet donemimden beri Lucrin, son adet doneminin bitişinden beri Gonal-f 450 kullanıyorum bugun de ovitrelle catlatma iğnesi verdi onu vurunucam. Yarın ilacları bırakıyorum Cuma yumurta toplanacak. Bir kac konu gordum ohss diye bir şey varmış, acaba bu sağlıklı olan herkeste gorulebilir mi bu ilaclardan dolayı ya da kişiden kişiye değişiyor mu? Ya bende de olursa?
Doktor eğer Cuma gunu eşinde sperm bulunamazsa mikro tese yapılacak dedi, sizce 1 sperm bile olsa normal boşalmayla yeterli mi tup bebeğe ?
Dollenme olup olmadığı 1 gunde belli olur mu?
Transferden sonra tutunması icin ne yapmak lazım, tutmazsa ikinci deneme ne zaman oluyor belli bir sure gecmeli mi ?
Şimdiden okuduğunuz ve değerli yorumlarınız icin teşekkurler. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Kimseyi evlatla sınamasın. Nolur Cuma gunu icin bana da dua edin, hem kandil. Ben butun isteyenlere her zaman ediyorum. Allah kabul etsin inşallah...
Tup bebek tecrubesİ olanlar bakabİlİr mİ?
Tüp Bebek0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek tecrubesİ olanlar bakabİlİr mİ?