Hikayemi anlatayım once size...bundan iki ay once 15 civarı yumurtam oluştu. Catlatma iğnesini tam ayarlayamadılar. opuya gittiğimde yumurtaların coğu catlamıştı. 7 yumurta toplandı. 5‘i 3. gune geldi donduruldu. Sonra cozuldu ve 5. Gune bekletildi. 4 tane İYİ KALİTEDE embriyonız 5. Gune gitti cok guzel dediler. Yumurta rezervim yuksek bu arada.

yaşımdan dolayı 2 transfer istedim. Transfer sabahı kalan 2 yumurtayı dondurmayı teklif ertiler arayıp. Dedim onların durumu nasıl gayet iyi blastokist ve yuksek kaliteli dediler. bir cocuk daha yapmak isterseniz mesela ilacla uğraşmazsınız falan bir dunya pazarlama. E oğlenden sonra transferim olacak zaten heyecanlıyım. Hepsı de iyi kaliteymiş. Tamam dedik.

transfere gittik. bilgilendirme icin laborant geldi iyi kalitede 4 embriyonuz var ikisini aldık ikisi donduruldu falan anlattı. Eşim sordu hatta iyileri alıp daha kotuleri mi domdurdunuz yok oyle değil hepsi gayet kaliteli dedi. İyi tamam dedik.

neyse cıkışta embriyo bilgi kağıdı verdiler kapalı zarfta. Eve gelince baktım transfer edilenlerin durumu yazıyor 4bb 4bc. Neyse dedik blasto bunlar. Allah bereket versin.

Sonra duşundum yahu dondurulanlarla ilgili bişey yazmıyor? Araya pazar girdi. Bu sabah aradım.

dondurulan embriyonun biri 3bc diğeri 1 imiş!

sırf o 1900 tlyi almak icin bunu sakladılar benden.

benim rezervim var hani az olsa yine dondurursun da bana iyi kaliteli deyip 1cc embriyoyu saklayıp dondurmak nasıl bir paragozluktur ya!

bir de bana diyor ki e bu da blastokist. Belki 1 tutacak ne biliyosunuz....

gercekten sinirim bozuldu. Transfer sonrası gun bekliyorum icimde ne umit kaldı ne sevinc ne heyecan....