Urunun kutu acılımını cekmek icin cok gec kaldığımdan internetten bulduğum bir kutu acılımı videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum:
Direkt sizlere urun hakkında anlayabileceğiniz şeyleri anlatmak istiyorum, dolayısıyla sensor tipine falan değinmeyeceğim.
Haritalama:VarŞarjı azalınca otomatik şarja gitme:VarDesibel:68Fırca sayısı:1Temizlik modları:Sessiz, dengeli, turbo, yerleri silmeToz kapasitesi (Tek kapsul):480 mLYer silme modu:VarSu tankı kapasitesi:140 mLYıkanabilir filtre:VarBatarya kapasitesi:5200 mAh
Tam şarjda kac dakika supuruyor:150 dakikaKac dakikada şarj oluyor:240 dakikaKac Watt cekiyor:58 WTelefon Uygulamasından kontrol edilebilme (Wi-Fi):VarHalıda gucunu arttırma:VarDuşme algılayıcısı/bloklayıcısı:VarAğırlık:3,5 kgCapı:35Yerden yuksekliği (Maksimum):9.6Garanti suresi:12 ay
*Bunlar sadece supurgenin ozellikleri, uygulamanın ozelliklerini duyduktan sonra alıp almamaya karar vermeniz daha iyi olur.
Supurgemizin fotoğrafı:
Şarj aletinin fotoğrafı:
Oncelikle supurgenin uzerinde uc adet ana buton bulunuyor. Bu butonlardan birisi acma-kapatma, diğeri robotu uykuya gonderme, diğeri ise herhangi bir odaya ozel temizlik yapmanızı sağlayan buton.
Robotun uzerine gelen şeyi algılamasına yarayan butonun algılama prensibi (Sesi acarak izleyin):
Robotumuzun uzunluğu 9.6 cm, 360 derece dondurulmuş hali:
Robotun sağını solunu algılayabilmesi icin onde bir, sağında bir, ortadaki butonun ic tarafında bir, ortadaki butonun ustunde iki sensor ve onde carpımı algılayabilen mekanizması bulunmaktadır. Sensorleri anlatamayacağım icin mekanizmayı gostereyim dedim:
Robotun kapağını kaldırdığımızda ise onumuze toz kabı, Wi-Fi resetleme butonu ve filtre temizlik fırcası geliyor.
On kapak acılımı ve toz kabı cıkartımı:
Toz kabından, toz filtresini ayırma anı:
Evet şimdi de robotun altına gelelim:
Robotun altındaki parcaların nasıl hareket ettiğini gosteren video:
Robotun ana fırcasını yıkamak veya değiştirmek isteyenler icin ana fırca cıkartma videosu:
Robot aynı zamanda biri onu yerden kaldırıp başka bir yere kaldırdığında bile şarj yerini otomatik bulabiliyor, ahan da videosu:
Şimdi de uygulamasına gelelim, uygulaması gercekten gorduğum en iyi uygulama. Uygulamayı size resimlerle anlatmak istiyorum.

Eksileri:
Perdeleri duvar sanıyor. Dar alanlarda sıkışabiliyor. Dar alanda sıkışma orneği:
Genel bir değerlendirme yapacak olursak:
Yeni bir teknoloji olmasından dolayı fiyatları biraz tuzlu olsa da mukemmel iş cıkartıyorlar. Eksikleri yazılımla giderilebilecek şeyler. Bu yuzden butcesi olan her insanın almasını mutlaka oneririm.