Urun linki
Giriş:
Kutunun icinden taşıma cantası, mikrafon, kulaklık, kılavuz, belgeleri ve donuşturucusu cıkıyor. Kulaklık ve diğer malzemeler kutu icerisinde gayet yeterli bir bicimde darbelere karşı korunuyor.
Kulaklığın ozellikleri:
Genişletmek icin tıkla...
Ses cıkışı: Stereo Gurultu engelleme : Pasif gurultu engelleme Surucu capı: 53mm Bağlantı Tipi: Kablolu 3,5mm Kumanda uzerinden mikrafon acıp kapama duğmesi ve ses ayar tekerleği Uyumluluk: Mac, Nintendo Wii, PC/Windows, PlayStation, Xbox
Ses kalitesi:
Tizler yeterli, basslar kotu, muzik icin kullanılmaz.
Oyun performasına gelecek olursak, oynadığım fps veya diğer tur oyunlarda performansı cok iyi, rahatca ses kasılabiliyor.
Mikrafon kalitesi:
Mikrafonda ben bir dip sesine rastlamadım, ancak kayıt yaparken veya sesli bir goruşme yaparken kulaklıkta oluşan her ses karşı tarafa gidiyor. Bunun icin bir kac foruma baktım, ceviriciden olabilir/oluyor diyorlar, ben test etmedim. Ben bilgisayar ayarlarından tum gurultu engelleme ayarlarınıda kullandım yinede ses karşıya gidiyor, alacaksanız bas konuşta kullanıcaksınız yada başka bir cevirici ile test edeceksiniz. Kulaklık mikrafon girişine oturuyor ancak oturduktan sonra haraket ediyor. Mikrafon uzunluğu yeterince iyi.
Kablo:
Kablosu orgu kablodan oluşuyor, bana gore yeterince sağlam geldi, 130cm kulaklığın kendi kablo uzunluğu, donuşturucuyle bu yaklaşık 3-4 metreye kadar yaklaşıyor.
Rahatlık:
Kulaklık cok rahat ancak kafayı kavrama gibi bir durumu yok, sizin ayar yapmanız gerekiyor. Kulaklık uzun kullanımda herhangi bir kafada terleme veya kulakta ağrı yapmadı. Pedler yumuşak tam kulak cevresine oturuyor. Kulaklığı kafaya oturtabilecek bicimde acabiliyorsunuz ancak fazla bir bukmede kırılır gibi geliyor.
Ses yalıtımı:
Kulaklığı kullanırken dışarıdan gelen herhangi bir sesi duymuyorsunuz, Dışarıya son seste cok az bir bicimde ses veriyor. yalıtım gayet iyi.
Goruşlerimi anlattıktan sonra kısaca size artı ve eksilerini sizlere yazayım:
Artılar:
+Oyun icin gayet iyi, ses kasılabiliyor.
+Kafa ve kulakta ağrı veya terletme yapmıyor.
+Kablo Uzunluğu gayet yeterli.
+Malzeme kalitesi yeterli derecede.
Eksiler:
-Mikrafon jak girişine girdikten sonra bile oynama yapıyor.
-Mikrafon kulaklıktan gelen her sesi karşıya gonderiyor.
-Bassları yetersiz.
İncelemem bu kadardı, almayı duşunenler icin umarım yararlı olmuştur, okuduğunuz icin teşekkur ederim.